Εκπληκτικός ο ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ

Εκπληκτικός ο ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ
25 Νοε
2017

zx1

zx2

zx3

Την πρώτη επιτυχία επί Ελληνικού εδάφους σημείωσε η 4ετής ΠΟΡΤΑ ΡΟΖΑ (Απόσταση: 1100μ. Χρόνος: 1.07.33 – Ιδιοκτήτης: ΙΠΠΟΦΟΡΒΕΙΟ ΕΛΙΑΣ) που φάνηκε να της ταιριάζει η μικρότερη απόσταση, διαθέτει αξιόλογη ποιότητα και είχε τερματίσει στην 3η θέση στις πρώτες δύο συμμετοχές. Ανανεωμένη επανήλθε η ΡΙΟ ΝΤΕΒΑ που πραγματοποίησε την καλύτερη έως τώρα εμφάνιση στο Μαρκόπουλο και πήρε τη δεύτερη θέση μπροστά από την ΤΕΛ Ε ΣΤΟΡΥ που ερχόταν από νίκη και διαγωνίστηκε αξιόλογα πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία. Τέταρτη η ΜΑΪ ΛΟΥΣΙΛ που έχει τρέξει δυνατά σε μικρομεσαίες αποστάσεις στο εξωτερικό και έκανε ντεμπούτο.

zx4

zx5

Δεύτερη σερί επιτυχία σε διάστημα μόλις 6 ημερών σημείωσε ο ευρισκόμενος στο απόγειο της φόρμας του ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ (Απόσταση: 1000μ. Χρόνος: 1.00.24 – Ιδιοκτήτης: ΜΥΚΟΝΙΑΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ) που μετά τη νίκη στα 1300μ. δεν είχε κανένα πρόβλημα με την επιστροφή στα 1000μ. και προηγήθηκε καθαρά των αντιπάλων του.  Τον ακολούθησε ο ΣΙΛΟ που βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δείχνει πως σύντομα θα διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη. Την τρίτη θέση πήρε η ΣΙΛΚΕΛΥ ενθουσιάζοντας με την απόδοσή της μπροστά από τον ΠΕΡΣΕΑ που μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα διακρίθηκε στην άφιξη.

zx7

zx6

Νικηφόρο ντεμπούτο στο Μαρκόπουλο πραγματοποίησε ο ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ (Απόσταση: 1000μ. Χρόνος: 59.64 – Ιδιοκτήτης: ΣΤΑΥΛΟΙ DELTA)που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους του, συνδύασε τη νίκη με καλή επίδοση και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. Προοδευμένος παρουσιάστηκε ο ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ που με ιλιγγιώδης φίνις κατέλαβε με άνεση τη δεύτερη θέση μπροστά από τον πρωτοεμφανιζόμενο ΜΥΘΟ που κάλυψε αρκετό έδαφος κατά την τελική του προώθηση και τον ΤΣΙΓΓΑΝΟ που έτρεχε μονίμως στην εξωτερική.

zx8

zx9

zx10

Τέταρτη σερί νίκη πέτυχε ο ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ (Απόσταση: 1000μ. Χρόνος: 58.38 – Ιδιοκτήτης: ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗΣ Μ. – ΣΤΑΥΛΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ)που δικαίως συγκαταλέγεται στους καλύτερους ποιοτικά δρόμωνες τη δεδομένη χρονική στιγμή στο Μαρκόπουλο, παρουσιάστηκε περαιτέρω προοδευμένος και μάλιστα βελτίωσε την ατομική του επίδοση στην απόσταση. Ο ΤΖΙΑΡΙΝΟ έκανε ότι μπορούσε αλλά έμεινε στη δεύτερη θέση, ο 6ετής βρίσκεται και αυτός με τη σειρά του στην ανώτερη δυνατή κατάσταση και έχει διακριθεί σε τρεις διαφορετικές αποστάσεις τον τελευταίο μήνα. Τρίτος ο ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ με μικρή διαφορά μπροστά από τον ομόσταυλο ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ που έδειξε να χρειαζόταν την κούρσα μετά από το οκτάμηνο ρεπό.

zx11

zx12

zx13

Η επιστροφή στη μικρή απόσταση έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τον ΑΣΤΕΡΙΩΝ (Απόσταση: 1000μ. Χρόνος: 59.47 – Ιδιοκτήτης: ΜΠΑΓΙΑΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ)που δείχνει να εξελίσσεται σε δυνατό σπρίντερ. Ο 3ετής όπως και στο ντεμπούτο του έτσι και σήμερα μετά από διστακτική εκκίνηση έμεινε στις τελευταίες θέσεις του ομίλου αλλά με δυνατό φίνις κάλυψε έδαφος και επιβλήθηκε με 1 μήκος του ΑΤΤΙΛΑ που αποδίδει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του όταν τίθεται επικεφαλής και βρίσκεται σε άριστη φόρμα. Συνεχίζει τις διακριτικές εμφανίσεις ο ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ που δεν απουσιάζει από την άφιξη και σύντομα θα διεκδικήσει τη νίκη σε μεγαλύτερη απόσταση.

zx14

zx15

Στη δεύτερη επιτυχία της καριέρας του έφτασε ο 4ετής ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ (Απόσταση: 1575μ. Χρόνος: 1.39.08 – Ιδιοκτήτης: ΑΦΟΙ ΠΑΡ/ΛΟΙ ΟΕ – ΣΤ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ)που ερχόταν από εξαιρετική εμφάνιση σε όμιλο παραπλήσιας δυναμικότητας στην ίδια απόσταση και σήμερα είχε το κάτι παραπάνω για να κάμψει προς το τέλος την αντίσταση του ΓΚΟΛΤΕΝ ΑΛΑΜΠΑΪ που με τη σειρά του έτρεξε δυνατά και έδειξε ευαρέσκεια στην απόσταση. Λίγο πίσω τους τερμάτισε ο ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ με δυνατό φίνις από την εσωτερική ενώ σε απόσταση τέταρτος σημειώθηκε ο ΡΑΜΠΕΡΣ. 

 

Φωτογραφίες: Νίκος Κουτσόμυλος