Εκπληκτικός ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ

Εκπληκτικός ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ
12 Νοε
2017

sd1

sd2

Στη πρώτη νίκη της σταδιοδρομίας της έφτασε η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ (Απόσταση: 1300μ. Χρόνος: 1.24.43 – Ιδιοκτήτης: ΣΤΑΥΛΟΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ) που μετά από μία σειρά έντονα διακριτικών εμφανίσεων εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή της στη μεγαλύτερη απόσταση. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ΚΡΑΣ ΜΠΑΝΚ ΓΟΥΟΛΟΠ που βελτίωσε τη ατομική της επίδοση καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση. Την τρίτη θέση πήρε η στάσιμη ΙΝΤΥ ΜΙΟΥΖΙΚ μπροστά από την ΠΕΤΙΚΟΟΥΤΙΝΤ ΠΑΪΡΑΤ που δείχνει να της ταιριάζουν καλύτερα μεγαλύτερες αποστάσεις.

sd3

sd4

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε ο ΛΑΚΝΑΟΥ (Απόσταση: 1400μ. Χρόνος: 1.29.15 – Ιδιοκτήτης: ΙΠΠΟΦΟΡΒΕΙΟ ΕΛΙΑΣ) που έφτασε με χαρακτηριστική ευκολία στην παρθενική του νίκη. Αν και δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο από την αφετηρία, βρέθηκε από νωρίς ξεμπλοκάριστος σε επίκαιρη θέση και αποσπάστηκε στο τελευταίο 200άρι. Για άλλη μια φορά τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο σταθερός ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ μπροστά από τον βελτιωμένο ΕΛΑ ΤΟΝΥ ΜΟΥ που πραγματοποίησε ισχυρό φίνις από την τελευταία θέση του ομίλου και τον ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ.

sd5

sd6

Νικηφόρο ντεμπούτο πραγματοποίησε ο ΧΑΣΤΟΡΙΚΕ (Απόσταση: 1400μ. Χρόνος: 1.30.36 – Ιδιοκτήτης: ΣΤΑΥΛΟΙ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ) που μετά από συντηρητική διαδρομή στην εσωτερική είχε τις περισσότερες δυνάμεις για να επιβληθεί άνετα των αντιπάλων του. Ο 2ετής έδειξε ανώτερος σε αυτό τον όμιλο, διαθέτει αξιόλογα προσόντα και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. Σε άριστη κατάσταση παραμένει ο ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ που ήταν ο μοναδικός που συναγωνίστηκε έως ένα σημείο το νικητή και κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Βελτιωμένος παρουσιάστηκε ο ΡΟΥΪΝ που φιγουράρισε για πρώτη φορά στις τιμητικές θέσεις.

sd7

sd8

Στις νίκες επέστρεψε ο ισχυρός ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ (Απόσταση: 1400μ. Χρόνος: 1.27.52 – Ιδιοκτήτης: ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗΣ Μ. – ΣΤΑΥΛΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ) που έφτασε στην 11η επιτυχία της καριέρας του, δείχνοντας πως αυτή τη χρονική στιγμή είναι ένας εκ των κορυφαίων ίππων στο Μαρκόπουλο. Πήρε τη ρεβάνς για την ήττα του στα 1200μ. (είχε εκδηλώσει ελαφρά χωλότητα) από το χρυσό άλογο της χρονιάς ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ. Τρίτος τερμάτισε ο εξαιρετικά φορμαρισμένος ΤΖΙΑΡΙΝΟ, αν και διαγωνιζόταν σε απόσταση που δεν θεωρείται ευνοϊκή για τις ιδιότητές του και τέταρτος ο ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ που με τη σειρά του παραμένει σε αμείωτη φόρμα.

sd9

sd11

Μετά από παρέμβαση των Ελλανοδικών, τη νίκη στα χαρτιά πήρε ο ΜΠΑΖΟΥΛΑ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.15.23 – Ιδιοκτήτης: ΣΤΑΥΛΟΙ DELTA) υποβιβάζοντας το ΛΙΤΟ ΒΙΟ στη δεύτερη θέση. Ο νικητής επέστρεψε σε άριστη φυσική κατάσταση υπό νέα προπόνηση και έφτασε στην 3η νίκη της καριέρας του. Σε εκρηκτική κατάσταση παραμένει ο ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ που αποδίδει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του. Στις καλές εμφανίσεις επέστρεψε ο ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ που στάθηκε άτυχος τρέχοντας στην εξωτερική και σίγουρα θα διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη σύντομα. Πολύ έδαφος κάλυψε ο ΓΚΡΑΟΥΝΤ ΝΤΙΠΕΝΤΕΝΤ καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση.

sd12

Την πέμπτη επιτυχία της σταδιοδρομίας του σημείωσε ο ΑΤΤΙΛΑΣ (Απόσταση: 1575μ. Χρόνος: 1.39.85 – Ιδιοκτήτης: ΣΤΑΥΛΟΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ) που πήρε από νωρίς το αβαντάζ της πρωτοπορίας, έφερε την κούρσα στα μέτρα του και απέκρουσε όλες τις επιθέσεις του ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ για να φτάσει με απειροελάχιστη διαφορά στην πολύτιμη νίκη. Τους καταδίωξε χωρίς επιτυχία ο ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ που δείχνει να βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση και κατέλαβε εύκολα την τρίτη θέση. Τέταρτος ο ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ.

sd13

sd14

Τη διαφεύγουσα νίκη του πήρε ο ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ (Απόσταση: 1575μ. Χρόνος: 1.41.79 – Ιδιοκτήτης: COSENTINI PAOLA-MARIA) που αποτελεί υπόδειγμα σταθερότητας και έχει δείξει να ευνοείται από τη σημερινή απόσταση. Ο νικητής αυτή τη φορά ακολούθησε σε πολύ πιο επίκαιρη θέση με αποτέλεσμα να περάσει πρώτος στα μέσα της τελικής ευθείας και να μην απειληθεί έως το τέλος. Πάρα πολλά μήκη κάλυψε κατά την τελική του προώθηση ο ΠΑΤΡΙΟΤ ΓΚΕΪΜ και ενθουσίασε με την εμφάνισή του καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση μπροστά από τον βελτιωμένο ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ και τον ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ που επέστρεψε υπό νέα προπόνηση.

 

Φωτογραφίες: Νίκος Κουτσόμυλος