Δεύτερη σερί νίκη για τη ΜΕΪ ΣΚΑΪ

Δεύτερη σερί νίκη για τη ΜΕΪ ΣΚΑΪ
05 Νοε
2017

ew1

ew2

Στη δεύτερη επιτυχία της σταδιοδρομίας του έφτασε ο ΚΛΑΟΥΝΤ ΜΠΕΡΣΤ (Απόσταση: 1575μ. Χρόνος: 1.39.56 – Ιδιοκτήτης: ΚΟΥΪΝΣΓΟΥΕΪ Α.Ε.) που ενθουσίασε με την απόδοσή του, έδειξε να βρίσκεται σε περίοδο εξέλιξης και βελτίωσε αισθητά την ατομική του επίδοση στην απόσταση. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο προερχόμενος από νίκη την προηγούμενη αγωνιστική ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟΣ που διανύει περίοδο άριστης φόρμας και αντιμετωπίζει στα ίσα τους 3ετείς. Ο ΑΣΤΕΡΙΩΝ επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις ότι πρόκειται για ποιοτικό ίππο με περιθώρια ανόδου και πραγματοποίησε ιδιαίτερα δυναμική εμφάνιση για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία.

ew3

ew4

ew5

Νικηφόρο ντεμπούτο στο Μαρκόπουλο πραγματοποίησε ο ΜΠΑΪ ΔΕ ΛΟ (Απόσταση: 1000μ. Χρόνος: 1.00.08 – Ιδιοκτήτης: ΣΤΑΥΛΟΙ IPPOTRUST) που αν και είχε διαγωνιστεί μόνο στο γρασίδι έως τώρα, έδειξε να ανταποκρίνεται πλήρως στο στίβο μας και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ που συναγωνίστηκε έντονα το νικητή έως ένα σημείο και δείχνει ότι βρίσκεται σε κορυφαία φυσική κατάσταση. Τρίτος σημειώθηκε ο ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ που διακρίνεται για τη μαχητικότητα του και αν και δεν συνάντησε ευνοϊκές συνθήκες, έτρεξε αξιόλογα. Στην τέταρτη θέση φιγουράρισε ο ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ.

ew6

ew7

Την πρώτη νίκη της καριέρας του σημείωσε ο ΒΕΤΕΡ (Απόσταση: 1000μ. Χρόνος: 1.01.22 – Ιδιοκτήτης: ΣΤΑΥΛΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΝΑΝΟΥ) που παρουσιάστηκε διαφοροποιημένος προς το καλύτερο με τη χρήση παρωπίδων για πρώτη φορά. Αν και δεν τον «βολεύει» η μικρή απόσταση, ακολούθησε σε επίκαιρη θέση και είχε τις περισσότερες δυνάμεις μπαίνοντας στο τελευταίο 200αρι για να αποσπαστεί από τους αντιπάλους του φτάνοντας σε μία καθαρή νίκη. Σε μία ιδιαίτερα κλειστή άφιξη για τις υπόλοιπες τιμητικές θέσεις, ο ΣΙΝΓΚΛ ΣΑΜΜΙΤ επέστρεψε ανανεωμένος μετά από μηνιαίο φρεσκάρισμα για να καταλάβει τη δεύτερη θέση μπροστά από τον ομοπροπόνητο ΜΕΣΣΗΝΙΟ που τερμάτισε τρίτος. Τέταρτος ο ΚΑΛΑΣΑΝΤΙ.

ew8

ew9

Δεύτερη διαδοχική επιτυχία σημείωσε ο ΝΑΣΜΙ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.13.94 – Ιδιοκτήτης: ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ) που μετά τη  νίκη στα 1575μ. επέστρεψε στην προσφιλή απόσταση των 1200μ. και δείχνει σε άριστη κατάσταση. Ο νικητής με υπέρ δυναμικό φίνις κατέβαλε προς το τέλος τον βασικό του αντίπαλο ΦΥΓΟΝΙΚΟ που και αυτός βρίσκεται στην ανώτερη δυνατή κατάσταση και δεν θα αργήσει να σημειώσει νίκη σε αυτήν την κατηγορία. Ο 11ετής ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη μαχητικότητά του και πήρε την τρίτη θέση μπροστά από τον ΣΙΛΟ που έτρεξε προειδοποιητικά μετά από 8μηνη αποχή.

ew10

ew11

Από τους επαγγελματίες της ημέρας ξεχώρισε το δίδυμο Κουβαράς / Δημητσάνης που σημείωσαν χατ τρικ με την κόρη του Mayson, ΜΕΪ ΣΚΑΪ  (Απόσταση: 1300μ. Χρόνος: 1.21.15 – Ιδιοκτήτης: ΣΤΑΥΛΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΝΑΝΟΥ) να παραμένει αήττητη στο Μαρκόπουλο. Δεύτερη στην άφιξη σημειώθηκε η ευρισκόμενη σε κορυφαία φόρμα ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ που δεν έχει απουσιάσει από την άφιξη στις τελευταίες 5 συμμετοχές. Η ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ επέστρεψε από 5μηνο ρεπό και συμμετείχε για πρώτη φορά στην ανώτερη κατηγορία, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση. Δυνατό φίνις πραγματοποίησε η ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ καλύπτοντας πολύ έδαφος από τις τελευταίες θέσεις του ομίλου για να πάρει την τέταρτη θέση. 

 

Φωτογραφίες: Νίκος Κουτσόμυλος