Έκλεψαν την παράσταση ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ και ΠΥΤΖΑΜΑΡΑΜΑ

Έκλεψαν την παράσταση ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ και ΠΥΤΖΑΜΑΡΑΜΑ
29 Οκτ
2017

sa1

sa2

Η συγκέντρωση της Παρασκευής άνοιξε με τον ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟ  (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.14.08 – Ιδιοκτήτης: ΣΤΑΥΛΟΙ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ) να σημειώνει την παρθενική του επιτυχία. Ο 2ετής είχε δείξει καλά στοιχεία από τις προηγούμενες συμμετοχές του και φάνηκε ωφελημένος από το μηνιαίο φρεσκάρισμα σε συνδυασμό με την επιστροφή στα 1200μ. Ο νικητής τέθηκε επικεφαλής και αποσπάστηκε του βασικού του αντιπάλου ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ που έμεινε για μία ακόμα φορά δεύτερος. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ καλύπτοντας αρκετό έδαφος κατά την τελική του προώθηση.

sa3

sa4

Στη μοναδική ιπποδρομία που διεξήχθη στη μικρή απόσταση η ΕΛΕΝΑ ΚΑΡ (Απόσταση: 1000μ. Χρόνος: 1.01.13 – Ιδιοκτήτης: ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ) έφτασε στη νίκη, σημειώνοντας την πρώτη επιτυχία  στη σταδιοδρομία της. Η κόρη του Nwaamis είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση τερματίζοντας δεύτερη στην προ μηνός συμμετοχή της σε όμιλο αντίστοιχης δυναμικότητας, ακολούθησε σε επίκαιρη θέση κατά τη διαδρομή και ήταν η δυνατότερη όλων στο φίνις. Σε μία κλειστή άφιξη για τις τιμητικές θέσεις, η ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ αν και τρέχοντας στην εξωτερική τερμάτισε δεύτερη μπροστά από την ΓΟΥΑΪΛΝΤ ΜΠΛΟΥΜ που πραγματοποίησε ελπιδοφόρα εμφάνιση μετά από ρεπό. Τέταρτη η σταθερή ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ.

sa5

sa6

Στη δεύτερη επιτυχία της καριέρας του έφτασε ο ΡΑΣ ΑΛ ΜΑΛ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.13.73 – Ιδιοκτήτης: ΣΤΑΥΛΟΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ) που εξαργύρωσε την καλή φόρμα που είχε δείξει στις προηγούμενες συμμετοχές. Αυτή τη φορά αξιοποίησε στο έπακρο το αβαντάζ της πρωτοπορίας, έφερε την κούρσα στα μέτρα του και είχε τα κατάλληλα αποθέματα δυνάμεων για να αποκρούσει όλες τις επιθέσεις. Βελτιωμένος παρουσιάστηκε ο ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ μετά από 3μηνο ρεπό καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση με μικρή διαφορά μπροστά από τον επίσης βελτιωμένο ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ, που δείχνει να διαθέτει ακόμα μεγαλύτερα περιθώρια ανόδου. Λίγο πιο πίσω τέταρτος ο ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ.

sa7

sa8

Τρίτη σερί νίκη σημείωσε ο εξαιρετικός ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.12.85 – Ιδιοκτήτης: ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗΣ Μ. – ΣΤΑΥΛΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ) που επέστρεψε από 3μηνο ρεπό σε άριστη φυσική κατάσταση και βελτίωσε την ατομική του επίδοση. Ο 5ετής συνάντησε ευνοϊκές συνθήκες, μπήκε πρώτος στην τελική ευθεία και επιβλήθηκε με 7 μήκη των αντιπάλων του. Δεύτερος τερμάτισε ο ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ που κάλυψε αρκετό έδαφος από τις τελευταίες θέσεις του ομίλου και ενθουσίασε με την απόδοσή του για πρώτη φορά σε αυτήν την κατηγορία. Τρίτος σημειώθηκε ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ που διέρχεται περίοδο καλής φόρμας και διαγωνίστηκε υπό νέα προπόνηση και τέταρτος ο ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ.

sa9

sa10

Μεγάλος νικητής του Grand Prix 28ης Οκτωβρίου ο ΑΤΡΕΓΪΟΥ (Απόσταση: 2100μ. Χρόνος: 2.12.65 – Ιδιοκτήτης: ΣΚΡΕΠΕΤΟΣ Κ. – ΝΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Ι.) που με επικεφαλής διαδρομή έθεσε γρήγορο ρυθμό και κράτησε θετικό προβάδισμα μέχρι τέλους κατακτώντας το πλούσιο έπαθλο. Ο 4ετής είχε σημειώσει άριστες επιδόσεις σε μικρομεσαίες αποστάσεις, δεν είχε διαγωνιστεί έως τώρα σε απόσταση μεγαλύτερη των 1575μ. στο Μαρκόπουλο και έτρεχε για πρώτη φορά στην καριέρα του στα 2100μ. Τον ακολούθησε στην άφιξη ο εξαιρετικός ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ που διαγωνίζεται σταθερά στο κορυφαίο επίπεδο. Σε μεγάλη απόσταση πίσω τους την τρίτη θέση πήρε ο ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ που διαγωνίζεται σταθερά και δύσκολα απουσιάζει από την άφιξη και τέταρτος ο ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ.

sa11

sa12

sa13

Τη δεύτερη κλασσική ιπποδρομία της ημέρας, το Κύπελο Καρυάτιδων, κατέκτησε η 3ετής ΠΥΤΖΑΜΑΡΑΜΑ (Απόσταση: 1800μ. Χρόνος: 1.54.42 – Ιδιοκτήτης: ΙΠΠΟΦΟΡΒΕΙΟ ΕΛΙΑΣ) παραμένοντας αήττητη στις δύο συμμετοχές της επί ελληνικού εδάφους. Η κόρη του Exceed And Excel είχε ενθουσιάσει στο προ μηνός νικηφόρο ντεμπούτο της και επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο τις άριστες ποιοτικές της περγαμηνές. Η νικήτρια απέκρουσε επιτυχώς το δυνατό φίνις της ΟΝΟΡΑΜΠΛ που κατέλαβε τη δεύτερη θέση και δείχνει να βρίσκεται σε περίοδο ισχυροποίησης. Την τρίτη θέση πήρε η ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ που οδήγησε από νωρίς την ιπποδρομία αλλά δεν είχε το κάτι παραπάνω για να αντισταθεί στο φίνις των δύο πρώτων. Σε φόρμα δείχνει να παραμένει η μαχητική ΝΤΡΙΜΙΝΓΚ ΟΦ ΠΑΡΙΣ που κατέλαβε την τέταρτη θέση. 

 

Φωτογραφίες: Νίκος Κουτσόμυλος