ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ~ 27/10/17

ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ~ 27/10/17
25 Οκτ
2017

Αγαπητοί συνεργάτες,

Ο Οκτώβριος είναι μήνας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Ο Καρκίνος του Μαστού είναι μια ασθένεια, που παρά τη συχνότητα εμφάνισής της, μπορεί να θεραπευτεί, αν διαγνωστεί έγκαιρα. Η ενημέρωση, όχι μόνο είναι αναγκαία, αλλά θεωρείται επιβεβλημένη.

Στις Ιπποδρομίες Α.Ε. δείχνουμε έμπρακτα την συμπαράστασή μας σε αυτούς που αγωνίζονται καθημερινά με πίστη και αφοσίωση στην μάχη κατά του καρκίνου του μαστού.

Η Ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου θα είναι αφιερωμένη στην «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» (Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία Ιάσης Στήριξης) και όλους τους συντελεστές της. Τους επαγγελματίες υγείας που δίνουν μάχη κάθε μέρα, στις γυναίκες που νίκησαν τον καρκίνο αλλά και σε εκείνες που ακόμα παλεύουν, στους ανθρώπους εκείνους που πιστεύουν ότι η υγεία δεν αποτελεί πολυτέλεια για κανένα συνάνθρωπό μας.

Η Ε.Μ.Ε.Ι.Σ είναι επιστημονική, αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία, με πλούσιο κοινωνικό και επιστημονικό έργο από το 2011. Όλοι οι συνάνθρωποί μας ,άνδρες και γυναίκες, ανασφάλιστοι που αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδά τους  για τις νόσους του μαστού τους, μπορούν να απευθυνθούν στην E.M.E.I.Σ.  για βοήθεια.

Την ομάδα της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. θα έχουμε την ευκαιρία να την γνωρίσουμε από κοντά στην επόμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση. Είναι σημαντικό να δώσουμε όλοι το παρόν και να προσφέρουμε την στήριξή μας στους ήρωες της καθημερινότητας.

Θα σας περιμένουμε την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, στις 18:00, στην σουίτα 502 για να παρακολουθήσουμε μαζί το πλούσιο πρόγραμμα της Ιπποδρομιακής συγκέντρωσης.