Εύκολος νικητής ο ΟΡΚ στο Κύπελλο Παγκόσμιας Ημέρας Κατά Του Καρκίνου Του Μαστού

Εύκολος νικητής ο ΟΡΚ στο Κύπελλο Παγκόσμιας Ημέρας Κατά Του Καρκίνου Του Μαστού
21 Οκτ
2017

qa1

qa2

Η συγκέντρωση άνοιξε με τον ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ (Απόσταση: 1575μ. Χρόνος: 1.40.71 – Ιδιοκτήτης: ΜΥΚΟΝΙΑΤΗΣ ΕΜ. – ΜΥΚΟΝΙΑΤΗΣ Ν.) να κατακτά την από καιρό διαφεύγουσα νίκη του, η οποία ήταν και η πρώτη της καριέρας του. Ο νικητής ερχόταν από μια σειρά δυναμικών εμφανίσεων σε όλες τις αποστάσεις και δείχνει να βρίσκεται σε άριστη φυσική κατάσταση. Τον συναγωνίσθηκε μέχρι τέλους ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ που οδήγησε την ιπποδρομία, μπήκε πρώτος στην ευθεία άλλα «τράβηξε» για την απώτατη εξωτερική με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμο έδαφος. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο ανανεωμένος υπό τη νέα του προπόνηση ΡΗΓΚΑΛ ΡΕΣΠΟΝΣ μπροστά από τον ΠΕΙΡΑΙΑ.

qa3

qa4

 

Τη δεύτερη νίκη της σταδιοδρομίας του σημείωσε ο ΝΤΡΟΜΚΟΥΣ (Απόσταση: 1000μ. Χρόνος: 1.01.05 – Ιδιοκτήτης: ΤΣΑΜΠΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ) που δεν επηρεάστηκε καθόλου από τη σημερινή μικρή απόσταση και επιβλήθηκε με 2 ¾ μήκη των αντιπάλων του. O Π. Δημητσάνης του εξασφάλισε ιδανική διαδρομή μετά από καλή εκκίνηση και προηγήθηκε καθαρά στο τελευταίο 100άρι. Στις καλές εμφανίσεις επέστρεψε ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ και ευνοούμενος από την εσωτερική κατέλαβε τη δεύτερη θέση με μικρή διαφορά μπροστά από τον βελτιωμένο ΔΕ ΦΟΥΛΓOYΕΛ ΕΝΤ.

qa5

qa6

Μετά από μία σειρά πρωταγωνιστικών εμφανίσεων η ΙΜΠΕΡΙΑΛ ΣΙΤΥ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.15.55 – Ιδιοκτήτης: ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗΣ Μ. – ΣΤΑΥΛΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ) έφτασε με εύκολο τρόπο στην παρθενική της επιτυχία. Η κόρη του City Zip οδήγησε από νωρίς την ιπποδρομία με υπεροχή περίπου 3 μηκών και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο της διαδρομής. Αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησε η ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ που διακρίνεται για τη μαχητικότητά της και δεν θα αργήσει να περάσει πρώτη τη γραμμή του τερματισμού. Συνεχίζει να αποδίδει σταθερά Η ΠΡΙΜ ΕΝΤ ΠΡΟΠΕΡ και τερμάτισε τρίτη ένα μήκος μπροστά από τη ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ που έδειξε σημάδια βελτίωσης στη δεύτερη συμμετοχή της στο Μαρκόπουλο.

qa7

qa8

Με σαρωτικό τρόπο έφτασε στη νίκη η ΤΡΑΝΚΟΥΙΛ ΤΑΪΜ (Απόσταση: 1400μ. Χρόνος: 1.27.89 – Ιδιοκτήτης: ΣΤΑΥΛΟΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ) που δείχνει κατά πολύ ανώτερη σε αυτήν την κατηγορία κερδίζοντας το χαμένο έδαφος μετά τις νίκες που αφαιρέθηκαν λόγω ανίχνευσης απαγορευμένης ουσίας. Σε κλειστή άφιξη για τις τιμητικές θέσεις η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ με υπέρ-δυναμικό φίνις κατέλαβε τη δεύτερη θέση μπροστά από τις ΝΤΙΛΑΪΛΑ και ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ.

qa9

qa10

Ο ΟΡΚ (Απόσταση: 1400μ. Χρόνος: 1.27.44 – Ιδιοκτήτης: ΙΠΠΟΦ. ΚΑΣΤΡΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Α.Ε. – ΜΥΚΟΝΙΑΤΗΣ Ι.) είχε δείξει ότι βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση στην προ 15ημέρου συμμετοχή του στα 1200μ. και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή του στη μεγαλύτερη απόσταση σε συνδυασμό με το γρήγορο ρυθμό που τέθηκε από την αρχή για να σημειώσει μια εύκολη νίκη. Ο ευρισκόμενος στο απόγειο της φόρμας του ΦΑΟΥΣΤΟ δεν ευνοήθηκε από την εξέλιξη με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο μέσο της ευθείας αλλά χωρίς να έχει αποθέματα δυνάμεων για να αποκρούσει την ισχυρή επίθεση του νικητή. Ο ΦΙΝΙΣΙΝΓΚ ΤΑΤΣ απέδωσε αξιόλογα μετά από 3μηνη ανάπαυση.

qa11

qa12

Τη δεύτερη επιτυχία της καριέρας του σημείωσε ο ΚΟΣΤΑ (Απόσταση: 1400μ. Χρόνος: 1.27.38 – Ιδιοκτήτης: ΙΠΠΟΦΟΡΒΕΙΟ ΕΛΙΑΣ) που έδειξε κατά πολύ βελτιωμένος φορώντας για πρώτη φορά παρωπίδες και επιβεβαίωσε την αίσθηση που μας είχε δώσει στις προηγούμενες συμμετοχές του, ότι πρόκειται δηλαδή για εξελίξιμο ίππο που ευνοείται από τις μεγαλύτερες αποστάσεις. Ο υποδειγματικά σταθερός ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ κατέλαβε τη δεύτερη θέση αξιοποιώντας το γνώριμο φίνις του, ενώ τρίτος σημειώθηκε ο ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ που απέδωσε βελτιωμένα με την επιστροφή του στα 1400μ.

qa13

qa14

Στις νίκες επέστρεψε ο ΝΑΣΜΙ (Απόσταση: 1575μ. Χρόνος: 1.41.44 – Ιδιοκτήτης: ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ) που σημείωσε την 6η νίκη της σταδιοδρομίας του. Ο 6ετής ακολούθησε σε επίκαιρη θέση, ευνοήθηκε από τον αργό ρυθμό και είχε τις απαραίτητες δυνάμεις για να προηγηθεί εύκολα του συνομήλικου ΦΙΛΙΠ ο οποίος αποδίδει πάντοτε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του σε αυτήν την απόσταση. Δυναμική εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ, τρέχοντας μονίμως στην εξωτερική και κατέλαβε την τρίτη θέση μπροστά από τον σταθερό ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ.

 

Φωτογραφίες: Νίκος Κουτσόμυλος