Ιπτάμενος ο ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ

Ιπτάμενος ο ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ
14 Οκτ
2017

1

2w

Με χαρακτηριστική άνεση σημείωσε τη δεύτερη επιτυχία της καριέρας της η ΜΟΡΝΙΝΓΚ ΜΙΣΤ (Απόσταση: 1400μ. Χρόνος: 1.28.83 – Ιδιοκτήτης: ΙΠΠΟΦΟΡΒΕΙΟ ΕΛΙΑΣ) που είχε αποδώσει ενθαρρυντικά στην προ μηνός επιστροφή της από 8μηνο ρεπό, παρουσιάστηκε πανέτοιμη και έδειξε ευαρέσκεια στη μεγαλύτερη απόσταση. Την ακολούθησε στην άφιξη η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣΑ που βρίσκεται σε άριστη φυσική κατάσταση, ενώ σε απόσταση τρίτη τερμάτισε η ΜΙΣΙΣ ΜΠΑΜΠΛΣ που οδήγησε από νωρίς την ιπποδρομία αλλά δεν είχε τα απαραίτητα αποθέματα δυνάμεων στο τελευταίο 200αρι.

3w

4w

5w

Νικηφόρο ντεμπούτο πραγματοποίησε ο 3ετής ΑΣΤΕΡΙΩΝ (Απόσταση: 1000μ. Χρόνος: 59.84 – Ιδιοκτήτης: ΜΠΑΓΙΑΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ) που έδειξε να διαθέτει ταχύτητα και μαχητικότητα και συνδύασε τη νίκη του με καλή επίδοση. Ο γιος του ισχυρού Pivotal δεν επηρεάστηκε από την απειρία του και δείχνει ιδιαίτερα εξελίξιμος ίππος. Ο «γκινιόζος» ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ κατέλαβε για 5η συνεχόμενη φορά τη δεύτερη θέση. Αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησε μετά από σχετικό ρεπό  ο ΤΑΟΥΑΛΗΦ καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση με ελάχιστη διαφορά μπροστά από τον στάσιμο ΖΕΜΠΙ ΣΙΖ.

6w

7w

Εκπληκτική νίκη σημείωσε ο ΣΕΦΕΡΝΤΣ ΜΠΟΥΣ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.14.35 – Ιδιοκτήτης: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ) που ακολούθησε στις τελευταίες θέσεις του ομίλου και εκμεταλλευόμενος το γρήγορο ρυθμό της ιπποδρομίας προσπέρασε εύκολα τους αντιπάλους του για να φτάσει στη δεύτερη νίκη της σταδιοδρομίας του. Σε μία ιδιαίτερα κλειστή άφιξη για τις υπόλοιπες τιμητικές θέσεις, τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο προοδευμένος ΡΑΜΠΕΡΣ μπροστά από τους ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ και ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ.

8w

9w

10w

Με υπέρ θεαματικό τρόπο έφτασε στη νίκη ο ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ (Απόσταση: 1400μ. Χρόνος: 1.26.25 – Ιδιοκτήτης: ΚΟΥΪΝΣΓΟΥΕΪ Α.Ε.) που μπήκε τελευταίος στην τελική ευθεία και με ένα δυνατό τελικό 400αρι έφτασε στην επιτυχία σημειώνοντας εξαιρετική επίδοση. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο σταθερός ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ που βρίσκεται σε άριστη φυσική κατάσταση ενώ τρίτος με ελάχιστη διαφορά σημειώθηκε ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ που αποδίδει πάντοτε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του. Την τέταρτη θέση κατέλαβε ο ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ.

11w

12w

Το χρυσό άλογο της χρονιάς, ο ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.12.43 – Ιδιοκτήτης: AEGEAN STABLES) που κατέκτησε το Κριτήριο και το Ντέρμπι έφτασε σε μία ακόμα επιτυχία. Ο 3ετής φαίνεται να βρίσκεται σε περίοδο ισχυροποίησης και αποδίδει σε όλες τις αποστάσεις. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο 6ετής ΤΖΙΑΡΙΝΟ που παρουσιάστηκε έντονα βελτιωμένος και πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση. Τρίτος ο σταθερός ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ μπροστά από τον ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ που επέστρεψε με χωλότητα.

14W

15W

Επιβλητική νίκη σημείωσε ο ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ (Απόσταση: 1800μ. Χρόνος: 1.53.46 – Ιδιοκτήτης: ΚΕΡΑΤΣΑ ΑΝΝΑ) στην τελευταία ιπποδρομία της ημέρας που διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση και ανταποκρίθηκε πλήρως στην απόσταση των 1800 μ. Στις καλές εμφανίσεις επέστρεψε ο ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ που έδειξε ωφελημένος μετά από 2μηνη ανάπαυση, ενώ τρίτος ο σκληροτράχηλος ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ που δεν απουσιάζει ποτέ από την άφιξη και τέταρτος ο αξιόμαχος ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ.

 

Φωτογραφίες: Νίκος Κουτσόμυλος