Επιβλητική η ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ

Επιβλητική η ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ
07 Οκτ
2017

1

2

Τη δεύτερη νίκη στην καριέρα της πέτυχε η ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.14.45 – Ιδιοκτήτης: ΚΟΥΪΝΣΓΟΥΕΪ Α.Ε.) που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το γρήγορο ρυθμό και με ισχυρό φίνις επιβλήθηκε με 3 ½ μήκη. Σε καλή φυσική κατάσταση επέστρεψε από ρεπό η ΑΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ που κατέλαβε τη δεύτερη θέση  «σκεπάζοντας» επάνω στη γραμμή του τερματισμού την ΠΟΡΤΑ ΡΟΖΑ.

3

4

Στη μοναδική κούρσα που διεξήχθη στη μικρή απόσταση η ΜΕΪ ΣΚΑΪ (Απόσταση: 1000μ. Χρόνος: 1.00.31 – Ιδιοκτήτης: ΣΤΑΥΛΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΝΑΝΟΥ) πραγματοποίησε νικηφόρο ντεμπούτο δείχνοντας να συνδυάζει ταχύτητα και μαχητικότητα. Την ακολούθησε στη δεύτερη θέση η ΙΜΠΕΡΙΑΛ ΣΙΤΥ που δεν θα αργήσει να περάσει πρώτη τη γραμμή του τερματισμού. Την τρίτη θέση κατέλαβε η ΠΡΙΜ ΕΝΤ ΠΡΟΠΕΡ που βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση.

5

6

7

Τη 15η επιτυχία στην καριέρα του σημείωσε ο 9ετής ΜΟΛΟΤΩΦ (Απόσταση: 1300μ. Χρόνος: 1.20.82 – Ιδιοκτήτης: ΣΤΑΥΛΟΙ ΑΒΑΝΑΣ) που με επικεφαλής διαδρομή έφερε την κούρσα στα μέτρα του και είχε τα απαραίτητα αποθέματα δυνάμεων για να φτάσει στη νίκη. Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις για το ΦΥΓΟΝΙΚΟ που καταδίωξε το νικητή και τερμάτισε στη δεύτερη θέση χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο από το ισχυρό φίνις που σημείωσε ο ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ που αν και δεν του ταίριαζαν τα σημερινά μέτρα διακρίθηκε έντονα.

8

9

Μοναδικό θέαμα προσέφερε η 5η ιπποδρομία του προγράμματος με τον ΜΟΥΝΕΕΜΠ (Απόσταση: 1300μ. Χρόνος: 1.21.28 – Ιδιοκτήτης: ΣΤΑΥΛΟΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ) να ανακηρύσσεται νικητής σε μια ιδιαίτερα κλειστή άφιξη, μπροστά από τον ΚΟΣΤΑ που δεν ευνοήθηκε τρέχοντας στην εξωτερική και δείχνει ότι θα ευνοηθεί στο μέλλον από μεγαλύτερες αποστάσεις. Οι ομοπροπόνητοι ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ ΚΑΙ ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ βρίσκονται σε άριστη φυσική κατάσταση και κατέλαβαν την τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα.

10

11

Αήττητος παρέμεινε ο  ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.13.47 – Ιδιοκτήτης: AEGEAN STABLES) που σημείωσε δεύτερη σερί νίκη βελτιώνοντας την ατομική του επίδοση. Ο νικητής βρέθηκε γρήγορα σε επίκαιρη θέση, επιτέθηκε πρώτος και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο από το φίνις του ΜΕΝΤΑΛΙΣΤ που αποδίδει πάντοτε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του. Τρίτος ο ΦΑΟΥΣΤΟ που οδήγησε την ιπποδρομία και πραγματοποίησε μια ιδιαίτερα αξιόλογη εμφάνιση.

13

14

Με σαρωτικό τρόπο επιβλήθηκε των αντιπάλων της η εξαιρετικών ποιοτικών προδιαγραφών ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ (Απόσταση: 1400μ. Χρόνος: 1.27.39 – Ιδιοκτήτης: ΣΤΑΥΛΟΙ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ) η οποία προσέθεσε άλλη μία νίκη στο βιογραφικό της. Αυτή ήταν μάλιστα η τελευταία της νίκη επί Ελληνικού εδάφους καθώς η 4ετής θα συνεχίσει την καριέρα της στη Γαλλία. Την ακολούθησε στην άφιξη η ΝΤΡΙΜΙΝΓΚ ΟΦ ΠΑΡΙΣ που διανύει περίοδο άριστης φόρμας. Τρίτη η ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ που έτρεξε για πρώτη φορά τόσο δυνατά σε αυτήν την απόσταση και ενθουσίασε με την εμφάνιση της. Πολύ έδαφος κάλυψε κατά την τελική της προώθηση η ΝΟΒΕΜΠΕΡ καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση.

 

Φωτογραφίες: Νίκος Κουτσόμυλος