Ο ΜΠΑΜΠΟΥΡ κατέκτησε εύκολα το Κύπελλο Φιλίππου Ενώσεως

Ο ΜΠΑΜΠΟΥΡ κατέκτησε εύκολα το Κύπελλο Φιλίππου Ενώσεως
30 Σεπ
2017

cv1

cv2

cv3

Νικηφόρο ντεμπούτο πραγματοποίησε στο Μαρκόπουλο ο 3ετής ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ (Απόσταση: 1400μ. Χρόνος: 1.28.43 – Ιδιοκτήτης: COSENTINI PAOLA - MARIA) που αξιοποίησε την αρχική του ταχύτητα, τέθηκε επικεφαλής και επιβλήθηκε με 2 ½ μήκη του βασικού του αντιπάλου ΛΑΚΝΑΟΥ που έδειξε κάπως βαρύς στην πρώτη του συμμετοχή επί Eλληνικού εδάφους και δεν ευνοήθηκε από τον αργό ρυθμό της διαδρομής. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ και σε απόσταση τέταρτος σημειώθηκε ο ΚΟΣΜΙΚ ΜΠΟ.

cv4

cv5

cv6

Στην δεύτερη ιπποδρομία της ημέρας η ΤΕΛ Ε ΣΤΟΡΥ (Απόσταση: 1000μ. Χρόνος: 1.00.75 – Ιδιοκτήτης: CHRINAT STABLES) παρουσιάστηκε έντονα προοδευμένη σε σχέση με το ντεμπούτο της και έφτασε εύκολα στην πρώτη επιτυχία της καριέρας της, συνδυάζοντας τη νίκη με καλή επίδοση. Σε μία ιδιαίτερα κλειστή άφιξη για τις υπόλοιπες τιμητικές θέσεις η ΕΛΕΝΑ ΚΑΡ προηγήθηκε με μικρή διαφορά από την ΠΕΡΣΕΦOΝΗ και την ΚΡΑΣ ΜΠΑΝΓΚ ΓΟΥΟΛΟΠ.

cv7

cv8

cv9

Με σαρωτικό τρόπο έφτασε στη νίκη ο ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ (Απόσταση: 1400μ. Χρόνος: 1.29.05 – Ιδιοκτήτης: ΙΠΠΟΣΤΡΟΝΓΚ Α.Ε.) που είχε δείξει τα αξιόλογα ποιοτικά του χαρακτηριστικά από τις προηγούμενες συμμετοχές του και βρίσκεται σε άριστη φυσική κατάσταση. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε για τέταρτη συνεχόμενη φορά ο ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ μπροστά από τον 2ετή ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟ που βρέθηκε από νωρίς στην πρωτοπορία αλλά δεν είχε τις απαραίτητες δυνάμεις στο τελικό τμήμα της διαδρομής.

cv10

cv11

Στις νίκες επέστρεψε ο ΝΤΑΪΒΕΡΤΙΝΤΟ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.13.79 – Ιδιοκτήτης: ΣΤΑΥΛΟΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ) που παρουσιάστηκε σε άριστη φυσική κατάσταση μετά από μηνιαίο φρεσκάρισμα και έφτασε τις 4 νίκες στη σταδιοδρομία του. Τον ακολούθησε στη δεύτερη θέση ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ που είναι στο απόγειο της φόρμας του, τρίτος στην άφιξη τοποθετήθηκε μετά από ένσταση που έγινε δεκτή ο ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ μπροστά από τον ΡΑΣ ΑΛ ΜΑΛ.

cv12

cv13

cv14

Το Κύπελλο Φιλίππου Ενώσεως κατέκτησε ο εξαιρετικός 6ετής ΜΠΑΜΠΟΥΡ (Απόσταση: 1575μ. Χρόνος: 1.37.58 – Ιδιοκτήτης: ΙΠΠΟΑΤΙΚΑ Α.Ε.) που επιβλήθηκε με 6 ¾ μήκη. Ο νικητής βρίσκεται στην ανώτερη δυνατή κατάσταση, δεν έχει απουσιάσει από τις δύο πρώτες θέσεις το 2017 και έφτασε σε μία ακόμα κλασσική επιτυχία. Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο ΜΕΝΤΩΡ μπροστά από τον ΑΤΡΕΓΪΟΥ που απέδωσε πολύ ενθαρρυντικά για πρώτη φορά σε αυτή την απόσταση.

cv15

cv16

Στο κλείσιμο της ιπποδρομιακής συγκέντρωσης ο ΕΣΧΑΑΝ (Απόσταση: 1575μ. Χρόνος: 1.41.02 – Ιδιοκτήτης: ΣΤΑΥΛΟΙ IPPOTRUST) σημείωσε τη δεύτερη νίκη της σταδιοδρομίας του. Ο νικητής μετά από καλή εκκίνηση βρέθηκε στις πρώτες θέσεις και είχε τα απαραίτητα αποθέματα δυνάμεων για να αποκρούσει το ισχυρό φίνις του ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ που δείχνει να ευνοείται σε αυτήν την απόσταση. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΖΗΤΗΣ βελτιώνοντας την ατομική του επίδοση, τέταρτος σημειώθηκε ο ΕΞΕΛΕΝΤ ΑΛΑΜΠΑΪ.

 

Φωτογραφίες: Νίκος Κουτσόμυλος