Σαρωτική στο ντεμπούτο της η ΠΥΤΖΑΜΑΡΑΜΑ

Σαρωτική στο ντεμπούτο της η ΠΥΤΖΑΜΑΡΑΜΑ
23 Σεπ
2017

a1

w2

Επιστροφή στις νίκες για τον 6ετή ΣΑΡΠ ΛΟΥΚΑΟΥΤ (Απόσταση: 1300μ. Χρόνος: 1.21.11 – Ιδιοκτήτης: ΚΑΡΑΜΕΡΗΣ Ι. – ΣΤΑΥΛΟΙ IPPOTRUST ) που έδειξε ιδιαίτερα ωφελημένος μετά από 2μηνο ρεπό και μας θύμισε τον καλύτερό του εαυτό. Ο νικητής βρέθηκε γρήγορα στην πρωτοπορία και αποσπάστηκε προς το τέλος των αντιπάλων του. Τον ακολούθησε στην άφιξη ο ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ που τερμάτισε στην δεύτερη θέση με ελάχιστη διαφορά μπροστά από τον ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗ. Τέταρτος ο ΝΤΡΟΜΚΟΥΣ.

w3

w4

Στη δεύτερη επιτυχία της καριέρας της έφτασε η ΛΑΒΙΝΙΑ ΡΟΟΥΖ (Απόσταση: 1400μ. Χρόνος: 1.28.07 – Ιδιοκτήτης: ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘ. – ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗΣ Γ.) που είχε δείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και συνδύασε τη νίκη με καλή επίδοση. Η ΤΡΑΝΚΟΥΙΛ ΤΑΪΜ οδήγησε την ιπποδρομία και έμεινε στη δεύτερη θέση. Η ΠΟΡΤΑ ΡΟΖΑ πραγματοποίησε ελπιδοφόρο ντεμπούτο στο Μαρκόπουλο καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση. Τέταρτη σημειώθηκε η ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ.

w5

w6

Νικηφόρο ντεμπούτο πραγματοποίησε η 3ετής ΠΥΤΖΑΜΑΡΑΜΑ (Απόσταση: 1300μ. Χρόνος: 1.20.87 – Ιδιοκτήτης: ΙΠΠΟΦΟΡΒΕΙΟ ΕΛΙΑΣ) που ήρθε με καλό βιογραφικό από την Αγγλία και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Η ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ και η ΙΜΠΕΡΙΑΛ ΣΙΤΥ κατέλαβαν την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα δείχνοντας ότι αυτή την περίοδο έχουν παρόμοιες επιδόσεις. Λίγο πίσω τους τέταρτη η ΠΡΙΜ ΕΝΤ ΠΡΟΠΕΡ.

w7

w8

Την τρίτη νίκη της σταδιοδρομίας της σημείωσε η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ (Απόσταση: 1400μ. Χρόνος: 1.27.40 – Ιδιοκτήτης: ΣΤΑΥΛΟΙ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΑΙΓΕΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.) που οδήγησε από νωρίς την ιπποδρομία και απλοποίησε την υπόθεση της νίκης. Η ΝΤΡΗΜΙΝΓΚ ΟΦ ΠΑΡΙΣ επιβεβαίωσε την καλή της φόρμα και κατέλαβε τη δεύτερη θέση μπροστά από την 6ετή ΚΕΕΛΑ που με τη σειρά της δείχνει να βρίσκεται σε κορυφαία φόρμα. Αρκετά μήκη από τις τελευταίες θέσεις κάλυψε η ΝΟΒΕΜΠΕΡ για να πάρει την τέταρτη θέση.

w9

w10

 Άριστες εντυπώσεις άφησε στο ντεμπούτο του ο ΚΟΣΤΑ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.14.35 – Ιδιοκτήτης: ΙΠΠΟΦΟΡΒΕΙΟ ΕΛΙΑΣ) που σημείωσε την πρώτη νίκη της καριέρας του και έδειξε ότι πρόκειται για ίππο με σημαντικά περιθώρια εξέλιξης. Προοδευμένος παρουσιάστηκε ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ που ακολούθησε το νικητή μέχρι τέλους σημειώνοντας καλή επίδοση. Ο σταθερός ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ στην τρίτη θέση και τέταρτος ο ΡΗΓΚΑΛ ΡΙΣΠΟΝΣ που επέστρεψε από νέα προπόνηση.

w11

w12

Με ωραίο τρόπο έφτασε στην επιτυχία ο ΕΞΕΛΕΝΤ ΑΛΑΜΠΑΪ (Απόσταση: 1300μ. Χρόνος: 1.21.23 – Ιδιοκτήτης: ΣΤΑΥΛΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε.) που είχε προειδοποιήσει έντονα προ 15ημέρου και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή στα 1300μ και το ευνοϊκό σταρτ. Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο σταθερός ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ που διασώθηκε με ελάχιστη διαφορά από το δυνατό φίνις του ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ. Τέταρτος ο ΜΟΥΝΕΕΜΠ.

Φωτογραφίες: Νίκος Κουτσόμυλος