Θεαματικές αφίξεις στις ιπποδρομίες της Παρασκευής

Θεαματικές αφίξεις στις ιπποδρομίες της Παρασκευής
09 Σεπ
2017

P1

P2

Η συγκέντρωση άνοιξε με τον ΤΖΙΑΡΙΝΟ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.13.81 – Ιδιοκτήτης: ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ) να σημειώνει δεύτερη σερί επιτυχία δείχνοντας την ανωτερότητά του σε αυτό τον όμιλο. Ο νικητής αν και ξεκίνησε διστακτικά από την αφετηρία τέθηκε γρήγορα επικεφαλής και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο από τον 9ετή ΜΟΛΟΤΟΦ που τερμάτισε στη δεύτερη θέση.

P3

P4

Στη μοναδική ιπποδρομία της ημέρας που  διεξήχθη στα 1000μ. ο ΜΠΙΓΚΜΑΟΥΘ ΣΤΡΑΪΚΣ (Απόσταση: 1000μ. Χρόνος: 1.01.59 – Ιδιοκτήτης: ΓΙΑΝΝΑΚΑΡΗΣ Κ. – ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑΣ ΣΤΕΪΜΠΛΣ) με καλή εκκίνηση ανέλαβε την πρωτοπορία και έμεινε εκεί μέχρι τέλους κατακτώντας το μέδεν του. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο σταθερός ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ.

P6

P7

Με θεαματικό τρόπο έφτασε στην επιτυχία η εξαιρετική σπρίντερ ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.14.03 – Ιδιοκτήτης: ΣΤΑΥΛΟΙ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ) που η τελευταία νίκη της είχε αφαιρεθεί λόγω χρήσης απαγορευμένης ουσίας. Η 4ετής βρέθηκε σε επίκαιρη θέση και μπόρεσε να κάμψει προς το τέλος την αντίσταση της ΠΕΡΦΕΚΤΛΥ ΦΕΑΡ που δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Με ελάχιστη διαφορά τρίτη σημειώθηκε η ΟΝΟΡΑΜΠΛ που με τη σειρά της πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Τέταρτη η ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ.

P8

P9

Στην πρώτη νίκη της καριέρας της έφτασε η ΤΗ ΑΤ ΔΕ ΡΙΤΖ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.15.48 – Ιδιοκτήτης: ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) που είχε δείξει καλά στοιχεία από τις δύο πρώτες της συμμετοχές και έδειξε να ευνοείται από την επιστροφή στα 1200μ. Την ακολούθησε στη δεύτερη θέση η ΙΜΠΕΡΙΑΛ ΣΙΤΥ που παρουσιάστηκε αισθητά βελτιωμένη στη δεύτερη συμμετοχή επί Ελληνικού εδάφους ενώ τρίτη τερμάτισε η ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ πραγματοποιώντας ελπιδοφόρο ντεμπούτο. Σε απόσταση τέταρτη η ΜΠΙΓΙΟΝΤ ΔΕ ΣΗ.

P10

P11

Σε μια ακόμα θεαματική άφιξη η ΚΛΥΤΑΙΜΝΗΣΤΡΑ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.14.91 – Ιδιοκτήτης: ΣΤΑΥΛΟΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ) μπήκε πρώτη στην τελική ευθεία, απέκρουσε όλες τις επιθέσεις της ομόσταυλης ΤΡΑΝΚΟΥΙΛ ΤΑΪΜ και έφτασε στην τρίτη νίκη της καριέρας της. Πολύ κοντά στις δύο πρώτες τερμάτισε και η ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ που πραγματοποίησε ισχυρό φίνις. Τέταρτη η ΛΑΒΙΝΙΑ ΡΟΟΥΖ.

P12

P13

Άλλη μια νίκη προσέθεσε στο ενεργητικό του ο ΛΙΟΥΑΜΥ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.15.09 – Ιδιοκτήτης: ΜΑΛΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ) φτάνοντας τις εννιά επιτυχίες. Ο 7ετής οδήγησε την ιπποδρομία και διασώθηκε με ελάχιστη διαφορά από το δυνατό φίνις του ΚΕΪΠ ΡΑΘ. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο ΒΙΡΜΑΝΟΣ μπροστά από το ΝΑΣΜΙ που κάλυψε πολλά μήκη κατά την τελική του προώθηση.

P14

P15

Στο κλείσιμο της συγκέντρωσης ο ευρισκόμενος σε άριστη φυσική κατάσταση ΧΑΡΝΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ (Απόσταση: 1400μ. Χρόνος: 1.28.16 – Ιδιοκτήτης: ΚΟΥΪΝΣ ΓΟΥΕΪ) επέστρεψε στις επιτυχίες. Ο «γκινιόζος» ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ κατέλαβε για τρίτη συνεχόμενη φορά τη δεύτερη θέση εκδηλώνοντας το γνώριμο φίνις του. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο ΕΞΕΛΕΝΤ ΑΛΑΜΠΑΪ που πιστοποίησε την καλή του φόρμα και τέταρτος ο ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ.

 

Φωτογραφίες : Νίκος Κουτσόμυλος