Ασταμάτητος ο ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ

Ασταμάτητος ο ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ
02 Σεπ
2017

d1

d2

Την πρώτη κούρσα της νέας περιόδου κέρδισε ο ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.14.33 – Ιδιοκτήτης: ΛΑΙΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ) που επανέλαβε την τελευταία του καλή εμφάνιση, οδήγησε από νωρίς την ιπποδρομία και απέκρουσε όλες τις επιθέσεις του μαχητικού ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ. Με φίνις τρίτος τερμάτισε ο ΜΟΥΝΕΕΜΠ που δείχνει να βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση και τέταρτος ο βελτιωμένος ΕΞΕΛΕΝΤ ΑΛΑΜΠΑΪ.

d3

Με μεγάλη άνεση έφτασε στη νίκη η ΤΡΑΝΚΟΥΙΛ ΤΑΪΜ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.14.57 – Ιδιοκτήτης: ΣΤΑΥΛΟΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ) που επιβλήθηκε με 7 μήκη των αντιπάλων της και έδειξε ότι είναι ανώτερη σε αυτή τη κατηγορία. Η ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ κατέλαβε τη δεύτερη θέση λίγο μπροστά από την ΠΕΤΙΚΟΥΤΙΝΤ ΠΑΪΡΑΤ που ήταν βελτιωμένη σε σχέση με το ντεμπούτο της. Στην τέταρτη θέση η σταθερή ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ που δεν απουσιάζει από την άφιξη.

d4

d5

Το μέδεν του κατέκτησε με σαρωτικό τρόπο ο σπρίντερ ΝΟΜΠΙΛΙΤΥ (Απόσταση: 1000μ. Χρόνος: 1.01.23 – Ιδιοκτήτης: ΣΤΑΥΛΟΙ ΓΑΤΟΥ) που διατηρείται σε άριστη φυσική κατάσταση και φαίνεται ότι του ταιριάζει η μικρή απόσταση. Στην άφιξη τον ακολούθησε ο βελτιωμένος ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ ενώ ελπιδοφόρο ντεμπούτο πραγματοποίησε ο 2ετής ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟΣ που αν και δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο κάλυψε αρκετό έδαφος κατά την τελική του προώθηση. Τέταρτος ο ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ.

d6

d7

Μία ακόμα επιτυχία πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο 4ετής ΑΤΡΕIΓΙΟΥ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.13.14 – Ιδιοκτήτης: ΣΚΡΕΠΕΤΟΣ Κ. – ΝΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Ι.) και έφτασε τις 6 νίκες στη σταδιοδρομία του. Ο 8ετής ΡΕΝΤ ΡΑΜΕΣΙΣ παρουσιάστηκε προοδευμένος τερματίζοντας στη δεύτερη θέση μπροστά από τον σταθερό ΤΖΙΝ ΤΡΑΠ που διατηρείται σε καλή κατάσταση. Τέταρτη η ΜΕΡΙΛΥΝ ΜΑΡΚΕΣΣΑ.

d8

d9

Ασταμάτητος δείχνει ο ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ (Απόσταση: 1300μ. Χρόνος: 1.20.43 – Ιδιοκτήτης: CHAMPAGNE SYNDICATE) που σημείωσε τέταρτη σερί επιτυχία δίνοντας χαρά στο πρώτο συνδικάτο Γυναικών. Ο νικητής βρίσκεται σε περίοδο ισχυροποίησης και προηγήθηκε με ελάχιστη διαφορά του ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Την τρίτη θέση κατέκτησε ο ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ που φαίνεται να μην ευνοείται από την απόσταση των 1300μ. Τέταρτος ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ.

 

Φωτογραφίες: Νίκος Κουτσόμυλος