Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ
05 Αυγ
2017

c1

c2

Η τελευταία ιπποδρομιακή συγκέντρωση για τη θερινή σεζόν άνοιξε με τη νίκη του ΜΟΝΟΚΛ (Απόσταση: 1575μ. Χρόνος: 1.39.99 – Ιδιοκτήτης: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ) που έφτασε στην πρώτη νίκη της σταδιοδρομίας του. Ο νικητής οδήγησε την ιπποδρομία σε ρυθμό της αρεσκείας του με αποτέλεσμα να έχει τις απαραίτητες δυνάμεις για να ξεφύγει των αντιπάλων του. Βελτιωμένος παρουσιάστηκε ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ που κατέλαβε εύκολα τη δεύτερη θέση. Τρίτος τερμάτισε ο σταθερός ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ και σε απόσταση τέταρτος ο ΒΕΤΕΡ.

c3

c4

Την καλή της φόρμα εξαργύρωσε η ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ (Απόσταση: 1300μ. Χρόνος: 1.20.49 – Ιδιοκτήτης: ΓΚΕΝΤΣΙΚΑΣ Σ. – ΣΠΥΡΟΥ Σ.) που έφτασε τις δύο επιτυχίες στο Μαρκόπουλο. Με επικεφαλής διαδρομή, μπήκε πρώτη στην ευθεία και δε δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη. Η ΛΑΒΙΝΙΑ ΡΟΟΥΖ παρουσιάστηκε βελτιωμένη και κατέλαβε τη δεύτερη θέση μπροστά από τις ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ και ΧΑΡΥΑΝΑΣ ΣΗΚΡΕΤ.

c5

c6

Στην πιο σημαντική ιπποδρομία της ημέρας , το Κύπελλο Αρτέμιδος κατέκτησε η ΒΟΛΒΗ (Απόσταση: 1800μ. Χρόνος: 1.56.51 – Ιδιοκτήτης: ΙΠΠΟΦΟΡΒΕΙΟ ΕΛΙΑΣ) που τέθηκε από νωρίς επικεφαλής του ομίλου και πέρασε πρώτη τη γραμμή του τερματισμού. Την ακολούθησε η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ που μετά τη σοβαρή παρενόχληση που είχε στο ύψος των 500 μ. εκδήλωσε ισχυρό φίνις κατακτώντας τη δεύτερη θέση.

c7

c8

Στην πολυπληθέστερη ιπποδρομία της ημέρας στη νίκη έφτασε ο ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ (Απόσταση: 1400μ. Χρόνος: 1.27.89 – Ιδιοκτήτης: ΚΕΡΑΤΣΑ ΑΝΝΑ) που ακολούθησε σε επίκαιρη θέση και με σωστή κατανομή δυνάμεων είχε τις περισσότερες δυνάμεις για να επιβληθεί των αντιπάλων του. Σε μια ιδιαίτερα κλειστή άφιξη για τις τιμητικές θέσεις ο ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ κατέλαβε τη δεύτερη θέση μπροστά από τον ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ. Εκπληκτικό μπορεί να χαρακτηρισθεί το φίνις που εκδήλωσαν και οι δύο ίπποι από τις τελευταίες θέσεις του ομίλου, τέταρτος ο ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ.

c9

c10

Την ισχυροποίηση της επιβεβαίωσε η ΠΕΡΦΕΚΤΛΥ ΦΕΑΡ (Απόσταση: 1400μ. Χρόνος: 1.27.69 – Ιδιοκτήτης: STARS RACING) που έφτασε σε μια ακόμα επιτυχία και φαίνεται να ευνοείται από την απόσταση των 1400 μέτρων. Η 4ετής κόρη του Invincible Spirit βρίσκεται σε άριστη φυσική κατάσταση και συνδύασε τη νίκη με καλή επίδοση. Έντονα προοδευμένη  παρουσιάσθηκε η ΝΤΡΗΜΙΝΓΚ ΟΦ ΠΑΡΙΣ που βελτίωσε την ατομική της επίδοση στην απόσταση, το γνώριμο δυνατό φίνις από τις τελευταίες θέσεις του ομίλου πραγματοποίησε η ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ και τέταρτη τερμάτισε η ΚΕΕΛΑ.

c11

Τη δεύτερη νίκη της καριέρας του σημείωσε ο σπρίντερ ιδιοτήτων ΧΕΝΤΑΑΦ (Απόσταση: 1000μ. Χρόνος: 59.47 – Ιδιοκτήτης: ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ) που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το εσωτερικό σταρτ και την αρχική του ταχύτητα. Ο 3ετής βρέθηκε στην πρωτοπορία και απέκρουσε όλες τις επιθέσεις του ΜΕΝΤΑΛΙΣΤ που δείχνει να διαθέτει εξαιρετικά προσόντα και πρόκειται για ίππο με περαιτέρω περιθώρια εξέλιξης. Ελπιδοφόρο ντεμπούτο έκανε ο ΓΟΥΕΝΤΓΟΥΕΛ ΓΙΕΣΤΕΡΝΤΕΪ καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση, τέταρτος ο ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ.

c12

c13

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ (Απόσταση: 1700μ. Χρόνος: 1.44.94 – Ιδιοκτήτης: ΞΥΝΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ) που μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Λευκού Πύργου έφτασε σε άλλη μια επιτυχία. Αυτή τη φορά μάλιστα προηγήθηκε καθαρά του βασικού αντίπαλου ΜΠΑΜΠΟΥΡ που με τη σειρά του διατηρείται σε θαυμάσια φόρμα και δεν έχει απουσιάσει από τις δυο πρώτες θέσεις της άφιξης από την αρχή του έτους. Σε μεγάλη απόσταση τρίτος σημειώθηκε ο ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ και τέταρτος ο ΤΖΟΥΝΙΠΕΡ.

c14

c15

Η μοναδική φοράδα του ομίλου ΠΕΝΝΥΓΟΥΕΪΤ (Απόσταση: 1575μ. Χρόνος: 1.39.93 – Ιδιοκτήτης: ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ) έφτασε με θεαματικό τρόπο στη νίκη καλύπτοντας έδαφος από την τελευταία θέση του ομίλου. Η 7ετής ευνοήθηκε από το γρήγορο ρυθμό και απέκρουσε στο τέλος το επίσης δυνατό φίνις του ΟΜΠΛΙΝΤΕΡΕΪΤ, στην τρίτη θέση τερμάτισε ο ΒΙΡΜΑΝΟΣ που φάνηκε απειλητικός έως ένα σημείο και τέταρτος ο ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ.

Φωτογραφίες: Νίκος Κουτσόμυλος