Θεαματικές αφίξεις στην τελευταία συγκέντρωση του Ιουλίου

Θεαματικές αφίξεις στην τελευταία συγκέντρωση του Ιουλίου
29 Ιουλ
2017

EE1

EE2

Η τελευταία ιπποδρομιακή συγκέντρωση του Ιουλίου άνοιξε με την ΟΥΪΣΠΕΡΙΝΓΚ ΣΤΑΡ (Απόσταση: 1400μ. Χρόνος: 1.29.93 – Ιδιοκτήτης: ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗΣ Μ. – ΣΤ. ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ) να πετυχαίνει δεύτερη σερί νίκη και να φτάνει τις 10 επιτυχίες στην καριέρα της. Με διαδρομή επικεφαλής απέκτησε θετικό προβάδισμα όπου και το κράτησε έως το τέλος παρά το δυνατό φίνις της ΑΝΝΥ ΓΚΟΓΚ που επανήλθε βελτιωμένη. Την τρίτη θέση κατέλαβε η σταθερή ΣΟΥΪΤ ΠΡΑΛΙΝ και τέταρτη η ΠΕΝΝΥΓΟΥΕΪΤ που δεν ευνοήθηκε από το ρυθμό.  

EE3

EE4

Την πρώτη νίκη της καριέρας της σημείωσε η ΚΟΚΝΕΫ ΑΪΛΑΝΤ (Απόσταση: 1000μ. Χρόνος: 1.01.14 – Ιδιοκτήτης: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ) που εξαργύρωσε την καλή της φόρμα, έδειξε να ευνοείται από την μικρή απόσταση και επιβλήθηκε με 3 1/2 μήκη των αντιπάλων της. Σε μια ιδιαίτερα κλειστή άφιξη για τις τιμητικές θέσεις η ΚΡΑΣ ΜΠΑΝΓΚ ΓΟΥΟΛΟΠ διασώθηκε στη δεύτερη θέση μπροστά από τις ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ και ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ.

EE5

EE6

O σπρίντερ ιδιοτήτων ΜΠΑΖΟΥΛΑ (Απόσταση: 1300μ. Χρόνος: 1.21.00 – Ιδιοκτήτης: Στ. DELTA) οδήγησε από νωρίς την ιπποδρομία και πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη της σταδιοδρομίας του. Προοδευμένος παρουσιάστηκε ο ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ που πήρε τη δεύτερη θέση, σε απόσταση τρίτος τερμάτισε ο ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ και τέταρτος ο ΤΡΑΝΖΙΣΙΟΝΑΛ.

EE7

E14

Την πρώτη του νίκη στο Μαρκόπουλο σημείωσε ο ΣΑΜΜΕΡΣΟΛΤ (Απόσταση: 1400μ. Χρόνος: 1.28.91 – Ιδιοκτήτης: ΞΥΝΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ) με επιβλητικό τρόπο. Ο νικητής ερχόταν με καλό βιογραφικό από την Αγγλία και είχε τερματίσει στην τρίτη θέση, σε διαφορετικές αποστάσεις, στις δύο πρώτες συμμετοχές επί Ελληνικού εδάφους. Ακολούθησε σε επίκαιρη θέση και δεν δυσκολεύτηκε να ξεφύγει προς το τέλος από τον ΝΤΡΟΜΚΟΥΣ που δείχνει να βρίσκεται σε θαυμάσια φόρμα και βελτίωσε την ατομική του επίδοση στα 1400. Τρίτος με φίνις τερμάτισε ο ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ μπροστά από τον ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗ.

EE8

EE9

Το μέδεν του κατέκτησε ο ΜΕΝΤΑΛΙΣΤ (Απόσταση: 1575μ. Χρόνος: 1.41.92 – Ιδιοκτήτης: ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ) που επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο τις άριστες εντυπώσεις που άφησε στο ντεμπούτο του στα 1000μ πριν από 2 εβδομάδες. Ο γιος του Σουάζιλαντ φάνηκε να ευνοείται από την μεγαλύτερη απόσταση και επιβλήθηκε εύκολα των αντιπάλων του. Προοδευμένος ο ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ κατέλαβε τη δεύτερη θέση ενώ τρίτος τερμάτισε ο μοναδικός 2ετής του ομίλου ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗΣ που είχε ατυχίες αλλά κάλυψε έδαφος κατά την τελική του προώθηση. Τέταρτος ο ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ.

E10

E11

Τη δεύτερη νίκη της σταδιοδρομίας του πέτυχε ο ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ (Απόσταση: 1300μ. Χρόνος: 1.21.62 – Ιδιοκτήτης: COSENTINI PAOLA - MARIA) που βρέθηκε από νωρίς σε καλή θέση στην εσωτερική και είχε τις απαραίτητες δυνάμεις για να αποκρούσει τις επιθέσεις του ομόσταυλου ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΚ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ που έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Οι δύο τους ξεχώρισαν μπροστά από τον τρίτο στην άφιξη ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ.

E12

E13

Στο κλείσιμο της συγκέντρωσης ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ (Απόσταση: 1400μ. Χρόνος: 1.27.19 – Ιδιοκτήτης: ΜΥΚΟΝΙΑΤΗΣ Ν. – ΜΥΚΟΝΙΑΤΗΣ ΕΜ.) έδειξε περαιτέρω εξέλιξη και έφτασε στην επιτυχία. Ήταν μόλις η δεύτερη συμμετοχή του στα 1400 και συνδύασε τη νίκη με καλή επίδοση. Τον καταδίωξε έως το τέλος ο 5ετής ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ που πραγματοποίησε άλλη μια καλή εμφάνιση, προοδευμένος ήταν ο ΑΤΤΙΛΑΣ που κράτησε την τρίτη θέση μπροστά από το ΖΑΡΚΟ.

 

Φωτογραφίες: Νίκος Κουτσόμυλος