Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ
15 Ιουλ
2017

a2

a1

Σε εξαιρετική φυσική κατάσταση παρουσιάσθηκε ο ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ (Απόσταση: 1300μ. Χρόνος: 1.21.28 – Ιδιοκτήτης: Στ. ΝΑΞΟΥ)και έφτασε με επιβλητικό τρόπο στη δεύτερη νίκη της σταδιοδρομίας του. Ο νικητής οδήγησε την ιπποδρομία, μπήκε πρώτος στην τελική ευθεία και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο από τους αντιπάλους του. Τον ακολούθησε ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ που πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και τερμάτισε με μεγάλη διαφορά δεύτερος μπροστά από τον ΛΗΟ που κάλυψε αρκετό έδαφος από την τελευταία θέση του ομίλου.

a4

a5

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε την επιστροφή του στη μικρή απόσταση ο σπρίντερ ΣΑΣΣΟΦΕΡΡΑΤΟ (Απόσταση: 1000μ. Χρόνος: 1.01.78 – Ιδιοκτήτης: KHOURI SAMER)όπου με επικεφαλής διαδρομή απέκρουσε όλες τις επιθέσεις του ομοπροπόνητου ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ και σημείωσε την πρώτη νίκη στο Μαρκόπουλο. Βελτιωμένα διαγωνίσθηκε ο ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ που με δυνατό φίνις τερμάτισε τρίτος.

a6

a8

Στην τρίτη ιπποδρομία του προγράμματος το μέδεν του κατέκτησε ο ΦΙΝΙΣΙΝΓΚ ΤΑΤΣ (Απόσταση: 1000μ. Χρόνος: 1.00.47 – Ιδιοκτήτης: Στ. ΚΟΥΪΝΣΓΟΥΕΙ Α.Ε.) μετά από θεαματική μονομαχία με τον ΝΟΜΠΙΛΙΤΥ που οδήγησε την ιπποδρομία και τον ΜΕΝΤΑΛΙΣΤ που έκλεψε τις εντυπώσεις στο ντεμπούτο του καλύπτοντας έδαφος μετά από διστακτική εκκίνηση.

a9

a10

Σε μια υπερθεαματική άφιξη που αποτελεί διαφήμιση για τις ιπποδρομίες ο ΑΝΤΙΜΠ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.15.27 – Ιδιοκτήτης: ΛΟΪΖΟΥ ΑΛΕΚΟΣ) με ισχυρό φίνις «σκέπασε» ακριβώς επάνω στην γραμμή του τερματισμού τους ΤΑΡΑΓΚΟΝ και ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ και σημείωσε δεύτερη σερί επιτυχία με παρόμοιο τρόπο όπως είχε κερδίσει και στην προηγούμενη συμμετοχή.

a11

a12

 Στη διαφεύγουσα νίκη έφτασε ο ΜΟΥΣΤΑΚΙΛ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.14.16 – Ιδιοκτήτης: ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ)που είναι εξαιρετικά φιλότιμος και δεν έχει απουσιάσει από την άφιξη σε καμία από τις συμμετοχές του στο Μαρκόπουλο. Βρέθηκε από νωρίς σε επίκαιρη θέση και είχε τις περισσότερες δυνάμεις στο τέλος για να προηγηθεί των αντίπαλων του. Δεύτερος τερμάτισε ο ΒΕΡΤΙΚΑΛ μπροστά από τους ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ και ΜΠΑΖΟΥΛΑ.

a13

a14

Στις επιτυχίες επέστρεψε ο 4ετής ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ (Απόσταση: 1800μ. Χρόνος: 1.54.90 – Ιδιοκτήτης: ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΙΓΝΑΤΙΟΣ) ο οποίος δείχνει να ευνοείται από τις μεγαλύτερες αποστάσεις και επιβλήθηκε με 4 μήκη των αντιπάλων του. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο φορμαρισμένος ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ ενώ τρίτος ο ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ.

a15

a16

Η συγκέντρωση της Παρασκευής έκλεισε με τον ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ (Απόσταση: 1300μ. Χρόνος: 1.20.20 – Ιδιοκτήτης: ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗΣ Μ. – ΣΤ. ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ)να πετυχαίνει τρίτη σερί νίκη. Ο ρυθμός ήταν δυνατός από την αρχή αλλά φαίνεται ότι αυτή την περίοδο ο γιος του Dubawi βρίσκεται σε θαυμάσια φόρμα και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του. Ο σταθερός ΤΖΙΝ ΤΡΑΠ κατέλαβε τη δεύτερη θέση μπροστά από τους ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ και ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ. 

 

Φωτογραφίες: Νίκος Κουτσόμυλος