Φανταστικός ο ΤΟΥΝΤΟΡ ΕΜΠΑΪΡ

Φανταστικός ο ΤΟΥΝΤΟΡ ΕΜΠΑΪΡ
24 Ιουν
2017

111

112

Η συγκέντρωση άνοιξε με την σαρωτική επικράτηση του ΠΕΡΦΕΚΤ ΓΟΥΟΡ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.14.69 - Ιδιοκτήτης:ΜΠΕΛΙΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ) που κατέκτησε πανεύκολα το μέδεν του. Έδειξε αισθητά βελτιωμένος και ευνοήθηκε από την επιστροφή στη μικρότερη απόσταση. Σταθερά διαγωνίζεται ο ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ που κατέλαβε τη δεύτερη θέση και τρίτος ο επίσης σταθερός ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ.

113

114

Στην δεύτερη ιπποδρομία του προγράμματος ο ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ (Απόσταση: 1100μ. Χρόνος: 1.06.66 - Ιδιοκτήτης:ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ) έφτασε στη ρεπετισιόν. Βρίσκεται σε καταπληκτική φυσική κατάσταση και μάλιστα κέρδισε με πιο εύκολο τρόπο σε σχέση με τη νίκη που έκανε στα 1575μ. πριν 2 εβδομάδες. Δεύτερος ο ΚΡΟΥΣΕΙΝΤΙΝΓΚ που φάνηκε να επιστρέφει βελτιωμένος και τρίτος ο ΣΑΜΜΕΡΣΟΛΤ.

115

116

Δεύτερη σερί νίκη πέτυχε ο ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ (Απόσταση: 1575μ. Χρόνος: 1.38.87 - Ιδιοκτήτης: CHAMPAGNE SYNDICATE) γεμίζοντας με χαρά το πρώτο συνδικάτο στο Μαρκόπουλο. Ο γιος του Poets Voice είχε κερδίσει με χαρακτηριστική άνεση στο ντεμπούτο του και έδειξε ευαρέσκεια στην μεγαλύτερη απόσταση. Ο νικητής οδήγησε την ιπποδρομία από νωρίς και απέκρουσε όλες τις επιθέσεις του ΜΟΥΣΤΑΚΙΛ που δεν έχει απουσιάσει από την άφιξη σε καμία συμμετοχή. Με δυνατό φίνις κατέλαβε την τρίτη θέση ο ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ και λίγο πιο πίσω τέταρτος σημειώθηκε ο ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ.

117

118

Εκπληκτική ήταν και πάλι η ΜΠΛΟΥ ΜΟΥΝ ΡΑΪΖΙΝΓΚ (Απόσταση: 1400μ. Χρόνος: 1.27.53 - Ιδιοκτήτης:ΣΤ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – ΚΑΛΛΟΝΗ Ο.Ε.) που παρά τα υψηλά της βάρη έφτασε στη νίκη δείχνοντας ότι είναι ανώτερη σε αυτούς τους ομίλους. Μετά από καλή εκκίνηση ο αναβάτης Μ. Χριστοφής της εξασφάλισε ιδανική θέση και απέκρουσε όλες τις επιθέσεις της ΝΤΙΠΙΝΚΓΕΝΤΝΤΑΪΒΙΓΚ, την τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα κατέλαβαν οι ομοπροπόνητες ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ και ΝΟΒΕΜΠΕΡ

21

22

Ο «σκληροτράχηλος» ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ (Απόσταση: 1800μ. Χρόνος: 1.55.27 - Ιδιοκτήτης: ΣΤ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΧΡ.) με φίνις διαρκείας από τις τελευταίες θέσεις του ομίλου πρόσθεσε μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό του. Κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του 11ετή ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ που είχε οδηγήσει από νωρίς την κούρσα και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Στις υπόλοιπες τιμητικές θέσεις τερμάτισε ο ΦΥΓΟΝΙΚΟΣ και η μοναδική φοράδα του ομίλου ΠΕΝΝΥΓΟΥΕΪΤ.

121

122

Στην πιο ποιοτική ιπποδρομία της ημέρας ο ΤΟΥΝΤΟΡ ΕΜΠΑΪΡ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.12.10 - Ιδιοκτήτης: ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗΣ Μ. – ΣΤ. ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ) έφτασε σε μια ακόμα επιτυχία υπό τη νέα του προπόνηση. Ο 8ετής δείχνει να βρίσκεται σε θαυμάσια φυσική κατάσταση, ακολούθησε από νωρίς σε επίκαιρη θέση και ήταν πολύ δυνατός στο τελευταίο 400άρι για να φτάσει τις 21 νίκες στην καριέρα  του. Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ που έτρεξε για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία και τερμάτισε δεύτερος με μικρή διαφορά μπροστά από το σταθερό ΤΖΙΝ ΤΡΑΠ. Τέταρτος ο ΠΗΚ ΘΡΗ.

123

124

Στο κλείσιμο της ιπποδρομιακής συγκέντρωσης της Παρασκευής η ΠΕΡΦΕΚΤΛΥ ΦΕΑΡ (Απόσταση: 1300μ. Χρόνος: 1.21.16 - Ιδιοκτήτης: STARS RACING) πέτυχε την τρίτη νίκη στην σταδιοδρομίας της. Η νικήτρια είχε σταθεί άτυχη στην τελευταία της συμμετοχή μετά από τη σοβαρή παρενόχληση στο ύψος των 1000 μέτρων, ωστόσο σήμερα τρέχοντας ξεμπλοκάριστη στην εξωτερική είχε τις περισσότερες δυνάμεις στο τέλος για να επικρατήσει εύκολα των αντιπάλων της. Την ακολούθησαν ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ και ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΙΜΠΟΟΥ που αξιοποίησαν το γνώριμο φίνις τους. Στην τέταρτη θέση σημειώθηκε η ΝΤΙΛΑΪΛΑ.

 

Φωτογραφίες: Νίκος Κουτσόμυλος