Θεαματικές αφίξεις στις ιπποδρομίες του Σαββάτου 10 Ιουνίου

Θεαματικές αφίξεις στις ιπποδρομίες του Σαββάτου 10 Ιουνίου
11 Ιουν
2017

31

32

Το πρόγραμμα του Σαββάτου άνοιξε με τη νίκη του ΖΗΤΗ (Απόσταση: 1575μ. Χρόνος: 1.42.00 - Ιδιοκτήτης:  ΣΤΑΥΛΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΝΑΝΟΥ) που έδειξε ευαρέσκεια στη μεγαλύτερη απόσταση, επιβλήθηκε με 4 ½ μήκη των αντιπάλων του και κατέκτησε με άνεση το μέδεν του. Ο σταθερός ΕΣΧΑΑΝ με διαφορά μισού μήκους κατέλαβε τη δεύτερη θέση μπροστά από τον ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ, ενώ τέταρτος τερμάτισε ο ΜΟΝΟΚΛ.

33

34

Ο ΣΛΕΪΝΣ ΚΑΣΤΛ (Απόσταση: 1300μ. Χρόνος: 1.21.36 - Ιδιοκτήτης:  ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ Γ. – ΚΑΜΟΥΤΣΗΣ Γ.) πραγματοποίησε το γνώριμο ισχυρό του φίνις και αυτή τη φορά πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού σημειώνοντας την πρώτη νίκη της σταδιοδρομίας του. Ο αξιόμαχος ΣΤΑΝΤΥ προηγήθηκε με την είσοδο στην τελική ευθεία και πάλεψε μέχρι τέλους καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση. Τρίτος ο ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ που αποτελεί υπόδειγμα σταθερότητας μη έχοντας απουσιάσει από την άφιξη στις 6 τελευταίες συμμετοχές.

35

36

Την κορυφαία φόρμα του εξαργύρωσε ο ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ (Απόσταση: 1575μ. Χρόνος: 1.42.25 - Ιδιοκτήτης:  ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ) που ερχόταν από διακρίσεις σε διαφορετικές αποστάσεις. Με επικεφαλής διαδρομή απέκρουσε όλες τις επιθέσεις του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ, οι δύο τους δώσανε καταπληκτική μάχη σε όλη την ευθεία αφήνοντας περίπου 4 μήκη πίσω τους τη μοναδική φοράδα του ομίλου ΚΟΡΤΣΑΪΝΤΕΡ.

37

38

Την έκπληξη έκανε η ΚΙΣ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.15.73 - Ιδιοκτήτης:  ΘΕΟΛΟΓΟΥ Π. – ΤΣΑΜΠΟΣ Κ.) που είχε κερδίσει εύκολα στα 1575 μέτρα την προηγούμενη εβδομάδα και φαίνεται να βρίσκεται σε θαυμάσια φυσική κατάσταση σημειώνοντας δεύτερη σερί επιτυχία. Την ακολούθησε η ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ που δεν ευνοήθηκε από το σχετικά γρήγορο ρυθμό, ενώ σε μια κλειστή άφιξη για τις υπόλοιπες τιμητικές θέσεις ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ και ΣΕΡΠΑΣΣΙΝΓΚ τερμάτισαν στην τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα.

50

39

Ρεπετισιόν για τον ΚΕΪΠ ΡΑΘ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.15.42 - Ιδιοκτήτης:  ΠΟΛΙΤΗ ΕΛΕΝΗ) που διανύει περίοδο κορυφαίας φυσικής κατάστασης υπό τη νέα του προπόνηση. Σε μια υπερθεαματική άφιξη κατέβαλε ακριβώς επάνω στην γραμμή του τερματισμού τον ομοπροπόνητο ΒΙΡΜΑΝΟ που με την επιστροφή του στα 1200 πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Τρίτος ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ που διαγωνίζεται σταθερά σε αυτή την κλάση και τέταρτος ο ΒΕΡΤΙΚΑΛ ΓΟΥΕΪ.

40

41

Δεύτερη σερί επιτυχία σημείωσε η 6ετής ΜΕΡΙΛΥΝ ΜΑΡΚΕΣΣΑ (Απόσταση: 1300μ. Χρόνος: 1.22.34 - Ιδιοκτήτης:  ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ) που έφτασε τις 8 νίκες στη σταδιοδρομία της. Αν και διαγωνιζόταν σε πιο απαιτητικό όμιλο αυτή τη φορά, οδήγησε από νωρίς και κράτησε το προβάδισμα αποκρούοντας όλες τις επιθέσεις των ΝΟΒΕΜΠΕΡ, ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ και ΛΑΪΤ ΟΦ ΔΕ ΓΟΥΡΟΛΝΤ σε μια ιδιαίτερα κλειστή και θεαματική άφιξη.

42

43

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η ΜΑΙΡΥ ΡΙΝΤ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.15.90 - Ιδιοκτήτης:  ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ) φτάνοντας σε μια ακόμα επιτυχία. Η 5ετής φοράδα «μετράει» 5 νίκες σε 7 συμμετοχές στην καριέρα της. Βελτιωμένη παρουσιάστηκε η ΝΤΙΛΑΪΛΑ που συναγωνίστηκε τη νικήτρια, όπως επίσης βελτιωμένη ήταν και η ΛΑΒΙΝΙΑ ΡΟΟΥΖ.

44

46

Στο φινάλε της συγκέντρωσης ο ΣΚΑΪ ΣΙΠ (Απόσταση: 1575μ. Χρόνος: 1.39.97 - Ιδιοκτήτης:  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ - ΠΕΡΙΚΛΗΣ) έφτασε τις δύο νίκες στο Μαρκόπουλο. Ο νικητής ακολουθήσε στη μέση του ομίλου και είχε τις απαραίτητες δυνάμεις για να προηγηθεί των ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ που βρίσκονται σε άριστη φόρμα. Τέταρτος ο ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ.

 

Φωτογραφίες: Νίκος Κουτσόμυλος