Μεγάλος νικητής στο Κριτήριο Τριετών ο ΓΙΟΥΤΟΚΗΝΤΟΥΜΗ

Μεγάλος νικητής στο Κριτήριο Τριετών ο ΓΙΟΥΤΟΚΗΝΤΟΥΜΗ
03 Ιουν
2017

11

12

Η συγκέντρωση του Σαββάτου άνοιξε με την νίκη της ΚΙΣ (Απόσταση: 1575μ. Χρόνος: 1.41.70 - Ιδιοκτήτης: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ) που είχε δείξει από την προηγούμενη συμμετοχή της ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ευνοήθηκε από την μεγαλύτερη απόσταση και κατέκτησε το μέδεν της. Βελτιωμένη παρουσιάστηκε η ΑΣΑΦΟΕΤΙΔΑ που φαίνεται να της αρέσουν τα περισσότερα μέτρα, η αξιόμαχη ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ πήρε την τρίτη θέση ενώ η ΓΟΥΑΪΛΝΤ ΜΠΛΟΥΜ περιορίστηκε στην τέταρτη. 

13

14

Σε δεύτερη σερί επιτυχία έφτασε ο ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ (Απόσταση: 1100μ. Χρόνος: 1.04.23 - Ιδιοκτήτης: ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗΣ) που φαίνεται να βρίσκεται σε άριστη φόρμα υπό την νέα του προπόνηση πραγματοποιώντας μάλιστα την καλύτερη έως τώρα συμμετοχή του στο σπριντ. Τον ακολούθησε στη δεύτερη θέση ο ΤΖΙΝ ΤΡΑΠ που αποδίδει σταθερά σε αυτούς τους ομίλους και τρίτος ο ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ.

15

16

Την κορυφαία του φόρμα πιστοποίησε ο ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.12.76 - Ιδιοκτήτης: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΡΕΠΕΤΟΣ) που σημείωσε την Πέμπτη νίκη της σταδιοδρομίας του. Βρέθηκε εξ’ αρχής στο γκρουπ των πρωτοπόρων και ξέφυγε σταδιακά δείχνοντας την ανωτερότητά του σε αυτούς τους ομίλους. Σε μια ιδιαίτερα κλειστή άφιξη για τις τιμητικές θέσεις ο ΙΝΧΕΡΤΕΝΤ ΒΑΪΣ προηγήθηκε του ΛΙΤΟΥ ΒΙΟΥ και ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ. 

19

20

21

Το μέδεν του κατέκτησε ο ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ (Απόσταση: 1000μ. Χρόνος: 1.01.25 - Ιδιοκτήτης: ΣΤΑΥΛΟΙ ΚΟΥΪΝΣ ΓΟΥΕΪ Α.Ε.) μετά από εντυπωσιακή μάχη σε όλη την τελική ευθεία με τον ομοπροπόνητο ΣΑΣΣΟΦΕΡΑΤΟ. Ήταν η πρώτη ιπποδρομία 1000 μέτρων μετά από πολλά χρόνια στο Μαρκόπουλο η οποία έγινε με τη χρήση του δεύτερου φώτο φίνις. Τρίτος ο ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ που δείχνει αναγνωστικός σε αυτούς τους ομίλους και θα ευνοηθεί σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση.

22

23

Φοράδα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών δείχνει η ΓΟΥΪΝΤΕΡ ΡΟΟΥΖ (Απόσταση: 1400μ. Χρόνος: 1.26.43 - Ιδιοκτήτης: ΣΤΑΥΛΟΙ IPPOTRUST) που έφτασε στη ρεπετισιόν. Τη συναγωνίστηκε έντονα στο τέλος η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ που δείχνει να βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση και ευνοήθηκε από το ρυθμό. Τρίτη η ΤΡΑΝΚΟΥΙΛ ΤΑΪΜ που ακολούθησε σε επίκαιρη θέση αλλά δεν είχε τις απαραίτητες δυνάμεις για να συναγωνιστεί τις δυο πρώτες. 

25

26

28

Ο μεγάλος νικητής στο Κριτήριο Τριετών ήταν ο ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ (Απόσταση: 1575μ. Χρόνος: 1.39.58 - Ιδιοκτήτης: AEGEAN STABLES) που επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο τις άριστες εντυπώσεις που είχε αφήσει στην τελευταία συμμετοχή όταν κέρδισε σαρωτικά τους αντιπάλους του. Ο νικητής οδήγησε από νωρίς την ιπποδρομία και απέκρουσε όλες τις επιθέσεις του ΔΑΝΑΟΥ για να φτάσει στην κατάκτηση του πλούσιου επάθλου. Λίγο πίσω τους τερμάτισε ο ΣΤΑΝΤΥ που πραγματοποίησε άλλη μια καλή εμφάνιση, ενώ τέταρτος ο ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ που κάλυψε πολύ έδαφος στο τέλος. 

29

30

Στο κλείσιμο της συγκέντρωσης ο ΝΤΑΪΒΕΡΤΙΝΤΟ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.13.54 - Ιδιοκτήτης: ΣΤΑΥΛΟΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ) πέτυχε τρίτη σερί νίκη και παρέμεινε αήττητος στο Μαρκόπουλο. Αν και δεν ξεκίνησε καλά, προωθήθηκε από την εξωτερική, σταδιακά βρέθηκε στις πρώτες θέσεις και έφτασε εύκολα στη νίκη. Δεύτερος ο ΜΠΑΖΟΥΛΑ που επέστρεψε ανανεωμένος και ευνοήθηκε από την απόσταση των 1200 μέτρων. Ο ΒΕΡΤΙΚΑΛ κράτησε την τρίτη θέση μπροστά από τον ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ που εκδήλωσε δυνατό φίνις από τις τελευταίες θέσεις του ομίλου.

 

Φωτογραφίες: Νίκος Κουτσόμυλος