Εκπληκτικός ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ

Εκπληκτικός ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ
22 Απρ
2017

111

112

Στην πρώτη ιπποδρομία του Σαββάτου ο ΟΡΚ  (Απόσταση: 1400μ. Χρόνος: 1.29.28 - Ιδιοκτήτης: ΙΠΠΟΦ. ΚΑΣΤΡΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Α.Ε.) κατέκτησε το μέδεν του επιβεβαιώνοντας την καλή φόρμα που έδειξε στην προηγούμενη συμμετοχή του, ο νικητής απέκρουσε όλες τις επιθέσεις του ομοπροπόνητου ΣΛΕΪΝΣ ΚΑΣΤΛ που τερμάτισε για άλλη μια φορά δεύτερος δείχνοντας ωστόσο ότι δεν θα αργήσει να περάσει το φίνις πρώτος. Σε μεγάλη απόσταση τρίτος ο ΣΤΑΝΤΥ που έκανε ντεμπούτο στο Μαρκόπουλο ενώ λίγο πίσω του τερμάτιζε ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ.

113

114

Η ευρισκόμενη σε άριστη φυσική κατάσταση ΜΕΡΙΛΥΝ ΜΑΡΚΕΣΣΑ (Απόσταση: 1300μ. Χρόνος: 1.22.11 - Ιδιοκτήτης: ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ) εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή της σε μια ιπποδρομία φοράδων 6 ετών και άνω, πετυχαίνοντας την 6η νίκη της σταδιοδρομίας της με χαρακτηριστική άνεση. Σε μια κλειστή άφιξη για τις τιμητικές θέσεις η ΣΟΥΪΤ ΠΡΑΛΙΝ προήγηθηκε με μικρή διαφορά των ΣΙΛΚΕΛΥ και ΠΕΝΝΥΓΟΥΕΪΤ.

115

116

Ο ΣΕΦΕΡΤΣ ΜΠΟΥΣ (Απόσταση: 1300μ. Χρόνος: 1.22.93 - Ιδιοκτήτης: ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ) έφτασε στην πρώτη νίκη της καριέρας του κάνοντας δυναμικό ανέβασμα από την τελευταία θεση του ομίλου. Είχε δείξει οτι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση στην τελευταία του συμμετοχή και τα παραπάνω μέτρα τον ευνόησαν ακομα περισσότερο, δεύτερος ο ΝΤΙΒΑΪΝ ΠΡΙΝΣ με μικρή διαφορά μπροστά από τον στάσιμο ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ που δεν απουσιάζει σχεδόν ποτέ από τις τιμητικές θέσεις.

117

119

Ενα κομμάτι των πλούσιων προσόντων του μας έδειξε ο ακριβοαγορασμένος ΣΚΑΪ ΣΙΠ (Απόσταση: 1800μ. Χρόνος: 1.57.15 - Ιδιοκτήτης: ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ) που φάνηκε να του ταιριάζουν τα 1800 μέτρα και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην πρώτη νίκη επι Ελληνικού εδάφους. Για άλλη μια φορά μας έδειξε την σκληράδα του ο ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ που διαγωνίζεται σταθερά και δεν έχει απουσιάσει από την άφιξη, τρίτος ο ΡΕΝ ΚΑΣΤΛ που με τη σειρά του πραγματοποίησε αξιόλογη εμφάνιση ενώ τέταρτος ο ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ που είχε οδηγήσει την ιπποδρομία.

120

121

Στις νίκες επέστρεψε ο ΤΣΟΛΛΙΜΑ (Απόσταση: 1800μ. Χρόνος: 1.54.84 - Ιδιοκτήτης: ΔΡΙΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ) που χρειάζοταν την κούρσα απο το ρεπό για να έρθει στη θέση του. Η απόσταση των 1800 μέτρων του ταιριάζει απόλυτα και ευνοήθηκε από τον τρόπο διεξαγωγής της ιπποδρομίας με αποτέλεσμα να έχει τις δυνάμεις για να κάμψει προς το τέλος την αντίσταση του ισχυρού ΜΕΝΤΩΡ που έκανε άλλη μια καταπληκτική εμφάνιση. Οι δύο τους ξέφυγαν με μεγάλη διαφορά από τον τρίτο στην άφιξη ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ.

122

124

Συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει ο ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ (Απόσταση: 1575μ. Χρόνος: 1.38.89 - Ιδιοκτήτης: ΞΥΝΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ) που έχασε πολλά μήκη μετά από καθυστερημένη εκκίνηση αλλά ιππεύτηκε με μεγάλη ψυχραιμία από τον αναβάτη Ξυνό και τελικά έφτασε στη νίκη με 4 1/2 μήκη διαφορά μπροστά απο τους ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ και ΕΝΥ ΓΚΕΣΤ που έχουν δείξει αξιόλογα προσόντα στην μέχρι τώρα πορεία τους στο Μαρκόπουλο. Τέταρτος ο Ζάρκο.

125

126

Το δύο στα δύο έκανε ο ΦΛΑΟΥΤΟ (Απόσταση: 1400μ. Χρόνος: 1.28.74 - Ιδιοκτήτης: BATIR STABLES) που έδειξε ευαρέσκεια στα 1400 και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. Ο 3ετής βρέθηκε από νωρίς σε επίκαιρη θέση και με φίνις διαρκείας κατέβαλλε τους αντιπάλους του. Ο σταθερός ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ τερμάτισε δεύτερος και δείχνει να βρίσκεται και αυτός κοντά σε μια ακόμα επιτυχία, τρίτος ο ΑΓΓΕΛΟΣ μποστά από τον ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ που έκοψε στο τελικό τμήμα της διαδρομής.

 

Φωτογραφίες: Νίκος Κουτσόμυλος