Απίθανος ο ΤΕΝΖΙΝΓΚ ΝΟΡΓΚΑΪ

Απίθανος ο ΤΕΝΖΙΝΓΚ ΝΟΡΓΚΑΪ
13 Μαϊ
2019

1a

2a

Πανεύκολα κατέκτησε το μέδεν του ο 3ετής ΔΕ ΝΤΡΗΜ (Απόσταση: 1300μ. Χρόνος: 1.20.30 – Ιδιοκτήτης: ΚΟΥΪΝΣΓΟΥΕΪ Α.Ε.) που προωθηθηκε από νωρίς σε επίκαιρη θέση και δεν συνάντησε καμία δυσκολία στο τελικό τμήμα της διαδρομής επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί. Ο τρόφιμος της Ειρήνης Κεράτσα είχε δείξει από τις δύο πρώτες συμμετοχές του ότι πρόκειται για ίππο με αξιόλογα ποιοτικά χαρακτηριστικά και δείχνει ότι βρίσκεται υπό περαιτέρω εξέλιξη. Θετικές εντυπώσεις άφησε ο πρωτοεμφανιζόμενος ΧΕΛΛΕΝΙΚ ΣΠΙΡΙΤ και πήρε την δεύτερη θέση μπροστά από τον ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ.

3a

4a

Με θεαματικό τρόπο έφτασε στην πρώτη νίκη της σταδιοδρομίας του ο ΠΑΜΠΛΟ (Απόσταση: 1300μ. Χρόνος: 1.22.12 – Ιδιοκτήτης: ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ) που με ενα δυνατό τελικό τετρακοσάρι σκέπασε ακριβώς επάνω στη γραμμή του τερματισμού τον "γκινιόζο" ΜΠΟΜΠΙ Ο. Πρωταγωνιστικό ντεμπούτο έκανε στο Μαρκόπουλο ο ΣΟΥΪΦΤ ΡΕΣΠΟΝΣ που σημειώθηκε τρίτος με μικρή διαφορά και θα αναζητήσει τη νίκη σύντομα.

5a

6a

Σε πλήρη εξέλιξη δείχνει να βρίσκεται η ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ (Απόσταση: 1300μ. Χρόνος: 1.21.09 – Ιδιοκτήτης: ΔΕΛΗΜΠΑΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ) που επέστρεψε σε κορυφαία φόρμα, τέθηκε απο νωρίς επικεφαλής και αποσπάστηκε σταδιακά των αντιπάλων της. Η σταθερή ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ έτρεξε και πάλι δυνατά καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση ενώ τρίτη έμεινε η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ που ικανοποίησε με την απόδοσή της.

7a

8a

Την τρίτη νίκη της ζωής του σημείωσε ο 5ετής ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.13.86 – Ιδιοκτήτης: AEGEAN STABLES) που είχε στα υπέρ του τον καλό ισοζυγισμό και ιππεύθηκε άριστα απο τον αναβάτη Βαγγέλη Κρητικό. Καθαρά πίσω του τερμάτισε ο ΦΑΟΥΣΤΟ που επανήλθε σε καλή κατάσταση ενώ τρίτος έμεινε ο ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ που θα ευνοηθεί σε μεγαλύτερη απόσταση.

9a

10a

Μετά απο μια σειρά έντονα πρωταγωνιστικών εμφανίσεων στην κλάση ο ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ (Απόσταση: 1400μ. Χρόνος: 1.28.52 – Ιδιοκτήτης: SCUDERIA EQUUS RUN PAOLA) πήρε τη διαφεύγουσα νικη του κατακτώντας το έπαθλο "Ημέρα της Μητέρας". Τη μεγάλη έκπληξη στο δίδυμο έκανε ο ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ, ενω στην άφιξη διακρίθηκαν ΝΑΖΖΑΑ και ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ.

11a

Στη ΒΗΕ για εξαετείς και άνω εκπληκτικός ήταν ο νικητής ΤΕΝΖΙΝΓΚ ΝΟΡΓΚΑΪ (Απόσταση: 1400μ. Χρόνος: 1.27.81 – Ιδιοκτήτης:ΣΤΑΥΛΟΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ) που αν και ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση είχε τις δυνάμεις για να προσπεράσει τους αντιπάλους του και να φθάσει σε μια καθαρή επιτυχία ιππευόμενος αριστοτεχνικά απο τον φορμαρισμένο Παναγιώτη Κεράτσα. ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ και ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ έτρεξαν δυνατά μένοντας στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Τέταρτος ο ΓΟΥΕΪ ΑΧΕΝΤ

Φωτογραφίες: Νίκος Κουτσόμυλος