Ανίκητος στα Φώτο – Φίνις o House Captain

Ανίκητος στα Φώτο – Φίνις o House Captain
07 Αυγ
2018

Η σημαντική καριέρα του Χάους Κάπταιν (Captain Gerrard - Dalmunzie) στην Ελλάδα συνεχίζεται με επιτυχία στο εξωτερικό από τον περασμένο Οκτώβριο που μετακόμισε στην Γαλλία.

Συγκεκριμένα ο αειθαλής 7ετής του προπονητή Γιώργου Αλιμπινίση κατέκτησε την 2η νίκη του επί Γαλλικού εδάφους την Κυριακή 5 Αυγούστου καταφέρνοντας να επιβληθεί με απειροελάχιστη διαφορά των αντιπάλων του σε μια κούρσα χάντικαπ 1300 μέτρων στο συνθετικό στίβο της Deauville με έπαθλο για το νικητή 13.000 ευρώ. Ο χαρισματικός αρσενικός της Ευγενίας Περζού απέδειξε για μια ακόμη φορά πως δεν έχασε την ικανότητα του να βρίσκει τον τρόπο να επικρατεί ακόμα και στις πιο θεαματικές και κλειστές αφίξεις.

housecaptaindeauville

Ο γιος του Captain Gerrard αποτελεί ένα υπόδειγμα σκληράδας και η πιο τρανή απόδειξη για τα κότσια που διαθέτει είναι οι ίδιες του οι επιτυχίες, όπου κατά συντριπτική πλειοψηφία κρίνονται στην απόλυτη λεπτομέρεια. Στην Γαλλία επιβλήθηκε με διαφορά τραχήλου στην πρώτη του νίκη, ενώ την Κυριακή επέπλευσε από το φίνις του Artplace με την ελάχιστη διαφορά (βραχέα κεφαλή). Στο Μαρκόπουλο η πιο χαρακτηριστική του και οριακή επιτυχία σημειώθηκε στις 7 Ιανουαρίου 2017 κόντρα στον Δολλαριούλη στα 1575 μέτρα (replay) αλλά και στις 30 Ιουνίου του 2017 σε μια ακόμα θεαματική άφιξη "σκέπασε" επάνω στο ταμπλό τους Τζιν Τραπ και Μέντωρ (φώτο). 

8376aace7af18ea8cafa499d7e69a6ec XL

 

Τελευταία Νέα