Χάνουν το 144o Kentucky Derby οι Gronkowski

Χάνουν το 144o Kentucky Derby οι Gronkowski
23 Απρ
2018

Παρότι δεν λογιζόταν στα φαβορί του πρώτου σκέλους του Triple Crown ο 3ετής Gronkowski είχε τραβήξει το ενδιαφέρον τύπου και κοινού, ενόψει της σπουδαίας ιπποδρομίας που θα λάβει χώρα στον ιππόδρομο του Louisville το Σάββατο 5 Μαΐου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Αν και αήττητος στις τέσσερις τελευταίες συμμετοχές του αυτό που του χάρισε έξτρα δημοσιότητα ήταν ότι του έδωσαν το όνομα του εκπληκτικού 28άχρονου παίκτη του NFL Rob Gronkowski (φώτο).  
Rob Gronkowski1409 Μάλιστα ο “Gronk”, όπως είναι το παρατσούκλι του αστέρα των New England Patriots, ενθουσιάστηκε από την προοπτική συμμετοχής του αλόγου στο Kentucky Derby και αγόρασε μερίδιο της ιδιοκτησίας του την προηγούμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, η τύχη δεν χαμογέλασε στον ίππο που προπονεί ο Jeremy Noseda μιας και το Σαββατοκύριακο σήκωσε υψηλό πυρετό που δυστυχώς δεν υποχωρούσε και αναγκάστηκε να του χορηγήσει αντιβιοτικά, γεγονός που απέκλεισε την συμμετοχή του από το περίφημο "Run for the Roses". 

Να υπενθυμίσουμε ότι μεγάλο φαβορί για την 144η εκδοχή της θρυλικής κούρσας στο Churchill Downs προβάλει ο Justify του προπονητή Bob Baffert, ο οποίος επικράτησε πολύ εύκολα στο Santa Anita Derby στις 7 Απριλίου με τον Mike Smith στην σέλα του και αποδίδει στο γκανιάν 2,80

Τελευταία Νέα