Έγραψε γκανιάν η Μπλου Μουν Ραϊζινγκ

Έγραψε γκανιάν η Μπλου Μουν Ραϊζινγκ
18 Σεπ
2017

Ο Γαλλικός δρόμος για τους Έλληνες ιδιοκτήτες και προπονητές είναι ορθάνοιχτος και αυτό το απέδειξε περίτρανα σήμερα η 4ετής φοράδα του Χρήστου Θεοδωράκη και των Σταύλων Καλαμαριάς ΜΠΛΟΥ ΜΟΥΝ ΡΑΪΖΙΝΓΚ.

Η φοράδα που ανήκει στην προπόνηση του Χρήστου Κουβαρά κατάφερε να υπερισχύσει με πολύ ωραίο τρόπο των αντιπάλων της σε μια κούρσα αξίωσης στον ιππόδρομο του Saint Cloud και στην απόσταση των 2.100 μέτρων στο γρασίδι.

Στην βαριά πίστα η ικανότατη αμαζόνα Coralie Pacaut (η κούρσα αφορούσε μόνο γυναίκες τζόκεϊ) εξασφάλισε μια ιδανική επικεφαλής διαδρομή στην φοράδα της και κατάφερε να διατηρήσει θετικό μέχρι τέλους προβάδισμα από την 5ετή Trully Me
που την καταδίωξε.

Μάλιστα το έπαθλο ήταν γύρω στις 8.000 ευρώ για τη νικήτρια, η οποία και πλειοδοτήθηκε μετά το πέρας της κούρσας για 12.500 ευρώ. Η απόδοση της φοράδας στο γκανιάν ήταν 6,50.

Τέλος, αντιλαμβανόμενοι της ελληνικής ιπποδρομιακής πραγματικότητας η επιτυχία της φοράδας αποκτά ιδιαίτερα αξία όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, αλλά φυσικά και το αγωνιστικό δίνοντας μια άλλη διάσταση στο εγχείρημα της ομάδας που ηγείται με επιτυχία ο πρόεδρος της ΕΙΔΙΕ, Χρήστος Θεοδωράκης και αναμένουνε κι άλλες διακρίσεις από τα ελληνικά χρώματα.