Ιπποδρομιακό Φεστιβάλ του Τσελτεναμ: «Χρυσά» κέρδη για τους έλληνες παίκτες

Ιπποδρομιακό Φεστιβάλ του Τσελτεναμ: «Χρυσά» κέρδη για τους έλληνες παίκτες
17 Μαρ
2017

Ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ στο καλεντάρι των ιπποδρομιακών συγκεντρώσεων του κόσμου βρίσκεται σε εξέλιξη στο Τσέλτεναμ της Αγγλίας. Η συναρπαστική αυτή διοργάνωση αποτελεί ουσιαστικά την «Ολυμπιάδα» των ιπποδρομιών με εμπόδια και κάθε χρόνο συγκεντρώνει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων θεατών σε όλο τον πλανήτη.

Cheltenham 1
Το φετινό τετραήμερο φεστιβάλ περιλαμβάνει 28 κούρσες, στις οποίες συμμετέχουν 500 ΆΛΟΓΑ διεκδικώντας έπαθλα που ξεπερνούν τα 3,4 εκατομμύρια λίρες σε συνολική αξία.
Τα βλέμματα όλου του κόσμου είναι στραμμένα στην αυριανή ημέρα, που θα διεξαχθεί η κούρσα για το GOLD CUP, το αποκαλούμενο και «πετράδι του στέμματος» του Τσέλτεναμ.
Το Gold Cup ξεκινά στις 17:30 (ώρα Ελλάδος) και οι Έλληνες παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν στα περισσότερα από 1.000 ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ, που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα,  και να διεκδικήσουν κέρδη από τον ΚΟΙΝΟ ΚΟΥΜΠΑΡΑ για το βρετανικό στοίχημα.  Ο τζίρος του στοιχήματος στις σπουδαίες ιπποδρομίες του Τσέλτεναμ αναμένεται να υπερβεί τα 250 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΙΡΕΣ.

Cheltenham 2
ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ GOLD CUP
Τέσσερα άλογα ξεχωρίζουν στην αυριανή διαδρομή για το «Χρυσό Κύπελλο», σύμφωνα με τους ειδικούς του στοιχήματος. CUE CARD και NATIVE RIVER έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ θεωρείται πως έχουν τύχη ο DJAKADAM και ο SIZING JOHN. Αξιόλογοι είναι και οι υπόλοιποι ίπποι πουτρέχουν στη συγκεκριμένη διαδρομή: Outlander, More Of That, Empire of Dirt, Champagne West, Minella Rocco, Bristol De Mai, Smad Place, Saphir Du Rheu, Tea For Two και Irish Cavalier.