Ανακοίνωση για ιπποδρομίες 21 & 28 Σεπτεμβρίου

 Κύριοι,

 Σε συνέχεια των χθεσινών ανακοινώσεων από την Ελληνική Κυβέρνηση, των νέων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού COVID-19 στην Αττική, η «ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε.» ανακοινώνει ότι για τις επόμενες δυο (2) ιπποδρομιακές συγκεντρώσεις, 21 & 28 Σεπτεμβρίου, θα ισχύσουν τα παρακάτω:

1.    Δικαίωμα εισόδου στο το κεντρικό κτίριο (εστιατόριο 1ου ορόφου-κερκίδες) θα δίδεται από τους υπευθύνους για την φύλαξη ΜΟΝΟΝ στους ιδιοκτήτες, οι ίπποι των οποίων συμμετέχουν στην αμέσως επόμενη προγραμματισμένη ιπποδρομία.

o   Συνιστάται συνεπώς στους ιδιοκτήτες να μην προσέρχονται στον ιππόδρομο πολύ νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα συμμετοχής ίππου τους, καθώς δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος πριν το «έχειν καλώς» της προηγούμενης ιπποδρομίας.

2.    Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ιπποδρομίας οι ιδιοκτήτες θα αποχωρούν άμεσα από τον ιππόδρομο. Σε περίπτωση που διαγωνίζεται και άλλος ίππος ιδιοκτησίας τους σε επόμενη κούρσα, θα αποσύρονται υποχρεωτικά στα αυτοκίνητά τους στο parking (-1) και θα εισέρχονται εκ νέου την ώρα της επόμενης ιπποδρομίας, στην οποία θα συμμετέχει ίππος ή ίπποι τους.

3.    Οι φύλακες θα έχουν αναλυτικές ονομαστικές λίστες ανά ιπποδρομία και θα παρακολουθούν προσεκτικά την είσοδο και την αποχώρηση των ιδιοκτητών.

4.    Τέλος, σας υπενθυμίζουμε, ότι η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων του ιπποδρόμου.

Ø  Οι προπονητές με ίππους που διαγωνίζονται τη Δευτέρα 21/9 παρακαλούνται να ενημερώσουν τους ιδιοκτήτες των ίππων τους.

Ø  Το  Racing Dpt. θα επικοινωνήσει μαζί σας για τη δημιουργία της λίστας Ιδιοκτητών ανά Ιπποδρομία

 

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και συμβολή σας στην τήρηση των μέτρων.

 

Τελευταία Νέα